Well-Fair

Bent u op zoek naar oplossingen, omdat u door ouderdom tegen problemen aanloopt in uw woning? Dan bent u bij Well-Fair aan het goede adres. Wij zijn al sinds 1992 actief in het bedenken van goede oplossingen voor dit soort problemen en hebben dan ook veel ervaring hierin. Dankzij deze ervaring is geen probleem ons te gek en kunnen de medewerkers van Well-Fair ook u helpen aan de oplossing te komen die perfect aansluit bij uw situatie. Natuurlijk begrijpen wij daarbij ook dat niet alleen comfortabel, maar ook mooi wonen van belang blijft. De meubels en oplossingen van Well-Fair zijn daarom altijd in de mooiste designs verkrijgbaar, zodat er altijd een oplossing gevonden kan worden die past bij al uw wensen.

Maatwerk meubels

Onze comfortabele meubels zijn natuurlijk niet voor iedereen hetzelfde. Bij Well-Fair leveren wij dan ook altijd maatwerk, zodat het product precies aansluit bij uw situatie. Zo kunt u bij Well-Fair terecht voor comfortabel slapen, zitten of douchen, en hebben wij trapliften indien u minder mobiel wordt. Bij ons is de klant het uitgangspunt in alle situaties en sluiten wij aan met oplossingen die bij u passen. Wilt u meer weten over het werk van Well-Fair, dan leest u actuele informatie op de website of de blog.

Wilt u de producten van Well-Fair ervaren op een vrijblijvende manier? Dan bent u welkom in ons belevingscentrum. Ook wanneer u nog niet goed weet welke oplossingen passend kunnen zijn voor uw situatie is het verstandig om hier rond te kijken. In het belevingscentrum van Well-Fair worden in 30 hotelkamers de verschillende mogelijkheden getoond, waardoor u deze kunt ervaren en u wellicht inspiratie op kunt doen voor uw eigen aanpassingen in de woning.

Hulp van Well-Fair bij uw beslissing

Het kiezen van de juiste oplossing is lang niet altijd zo eenvoudig als het lijkt. Natuurlijk kijkt u naar uw huidige situatie, maar u wilt ook niet over enkele jaren weer nieuwe veranderingen moeten doorvoeren. De adviseurs van Well-Fair zijn hierin ervaren en weten als geen ander de oplossingen voor nu te combineren met mogelijke problemen waar u in de toekomst tegenaan kunt lopen. Wilt u ook de hulp van de adviseurs van Well-Fair inschakelen? Dan komen ze graag bij u thuis voor een persoonlijk advies gesprek.

Wilt u eerst meer weten over Well-Fair als bedrijf? Dan kunt u deze informatie vinden op onze website. Daarnaast vindt u ook veel over actuele bezigheden van Well-Fair op de blog pagina. Hier staat regelmatig nieuwe informatie op over het werk dat Well-Fair door het hele land verricht.

Contact met de adviseurs van Well-Fair

Wilt u contact met één van de adviseurs van Well-Fair opnemen? Dan gaat dat eenvoudig door te mailen naar info@well-fair.nl of door te bellen naar 0341 27 7010. Onze medewerkers geven u dan graag alle informatie die u nodig heeft om te beslissen of Well-Fair voor u de goede partij is om samen mee te gaan zoeken naar oplossingen

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn