Houtgestookte hottub

Buiten een bad nemen, het klinkt voor sommige mensen misschien vreemd, maar met een houtgestookte hottub is dit echt een heerlijk ontspannende bezigheid. We brengen bijna allemaal veel te veel tijd binnenshuis door, dit terwijl we weten dat de buitenlucht zo gezond voor ons is. De frisse lucht de we inademen heeft een weldadig effect op lichaam en geest en door het warme water kunnen we even helemaal tot rust komen. Heerlijk aan het eind van een drukke periode om zo eens helemaal weer te ontspannen. Doordat het om een houtgestookte hottub gaat, heb je geen last van warmwaterpompen die veel lawaai maken en ook heb je geen speciale aansluitingen nodig om het bad in jouw tuin te kunnen plaatsen. Je hoeft er enkel voor te zorgen dat je er op een eenvoudige manier water in kunt krijgen, maar dit kan natuurlijk ook prima met een tuinslang, een directe aansluiting op een kraan is niet noodzakelijk. Door deze eigenschappen kun je een houtgestookte hottub eigenlijk op iedere gewenste plaats neerzetten, zolang de ondergrond maar vlak is. Dat maakt het voor iedereen met een eigen tuin mogelijk om van een heerlijk buitenbad te genieten!

Verschillende soorten houtgestookte hottub

Overweeg jij de aanschaf van een houtgestookte hottub? Dan is het belangrijk om te weten dat er verschillende materialen zijn waarvan deze gemaakt kunnen worden. Zo kun je kiezen voor:

  • aluminium
  • kunststof
  • hout

Bij de laatste heb je ook nog weer de optie van verschillende houtsoorten, zoals eiken, spar, lariks en rood ceder. Het is belangrijk om te weten dat niet alle materialen een even lange levensduur hebben. Zo gaat rood ceder bijvoorbeeld wel twintig tot dertig jaar mee, terwijl eik, spar en lariks veel korter mooi blijven. Ook is het goed om te weten dat bijvoorbeeld een exemplaar van kunststof ook een mooie uitstraling kan hebben, aangezien deze tegenwoordig vaak afgewerkt worden met panelen die van hout gemaakt zijn. Zo heb je toch de mooie natuurlijke uitstraling van hout, terwijl je geniet van de lange levensduur van kunststof. Niet alleen wat betreft het materiaal waarvan ze gemaakt zijn heb je keus, je kunt bij een houtgestookte hottub ook kiezen uit verschillende formaten. Er zijn heel knusse exemplaren te krijgen, die net ruimte genoeg bieden voor twee personen, terwijl er ook veel grotere modellen verkrijgbaar zijn, waar je gerust met je hele gezin in plaats kunt nemen. Zo bestaan er dus diverse varianten en door deze ruime mogelijkheden is er altijd wel een houtgestookte hottub te vinden die past bij jouw wensen en bij jouw situatie.

Koop bij HottubSelect

Naar wat voor model en naar wat voor materiaal jouw voorkeur ook uitgaat, voor een houtgestookte hottub kun je altijd het best naar HottubSelect gaan. Zij zijn echt de specialist in Nederland op het gebied van deze producten en zij verkopen enkel de beste merken. Daardoor kun je er zeker van zijn dat je altijd een goede koop doet als je bij hen een buitenbad aanschaft. Of je nu kiest voor een houtgestookte hottub van het merk Kirami, of dat je kiest voor een exemplaar van Storvatt of Thermowood, je koopt altijd een uitstekend product! Weet jij niet zo goed wat voor jou nu de beste optie is, neem dan eens contact op met de medewerkers van HottubSelect. Zij kunnen jou adviseren over wat voor jouw situatie de beste keus is, rekening houdend met materiaal, grootte en opwarmtijd. Wil jij ook graag in de buitenlucht helemaal tot rust kunnen komen door middel van een heerlijk ontspannend bad, koop dan een houtgestookte hottub bij https://www.hottubselect.nl/!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn