Ons schoonmaakbedrijf weet Leiden wel te vinden

Op schoonmaakbedrijf-constantbv.nl zult u zien dat we het perfecte schoonmaakbedrijf in Leiden zijn. Weliswaar werken wij vanuit Alphen aan de Rijn, we staan 5 dagen per week voor u klaar in de hele Randstad. U kunt op de landingspagina direct een offerte aanvragen door uw bedrijfsnaam, locatie, hoeveelheid oppervlakte en hoe vaak u wilt dat we langskomen. Onze schoonmaakadviseur neemt spoedig via de mail of telefoon contact met u op om de details te bespreken. Dit schoonmaakbedrijf kan Leiden minstens 5 keer per week langskomen. Maar als u slechts eens per 2 weken een schoonmaakbedrijf in Leiden nodig hebt, dan mag u nog steeds op ons rekenen. Sterker nog, het kan ook gaan om een eenmalige opdracht. We denken aan het schoonmaken van een onlangs opgeleverd bouwwerk maar ook aan het reinigen van een jaarbeursgebouw na een jaarbeurs, evenement of conferentie. Onze werkzaamheden breiden zich continu uit want we willen ons continu blijven inzetten voor een schoon milieu. U hoeft dus niet op zoek te gaan naar een schoonmaakbedrijf in Leiden, wij zorgen er wel voor dat we na sluitingstijd bij u voor de deur staan. Wist u trouwens dat u maar liefst 2 maanden proeftijd krijgt? Als het niet erg bevalt dan kunt u altijd nog switchen naar een schoonmaakbedrijf in Leiden. Maar gelukkig komt dit vrijwel nooit voor, mede omdat we het OSB-keurmerk dragen en al onze medewerkers gecertificeerd zijn volgens het RAS.

Zoek niet verder naar een schoonmaakbedrijf in Leiden

U kunt aldus direct een aanbieding opvragen net als een offerte. De aanbiedingsaanvraag kunt u op de landingspagina opvragen maar de offerteaanvraag is iets uitgebreider. Daar kunt u namelijk ook de oppervlakte, type werk dat u van het schoonmaakbedrijf in Leiden verwacht en hoe vaak u ons verwacht invullen. Iedere schoonmaakklus behandelen we natuurlijk uitermate serieus. Het moet goed gedaan hebben zodat de werkplek er de volgende dag weer pico bello uitziet. Het is belangrijk om in een schone, lichte omgeving te kunnen werken. Ook sanitair in de kantine en de toiletruimtes moeten dagelijks aangepakt worden. Wellicht dat u in uw winkel al een groot deel zelf laat reinigen door uw personeel. Dan hoort dat werk gewoon bij de taakomschrijving van uw personeel. Voor winkelmedewerkers en magazijnmedewerkers is dat niet zo vreemd. Maar dat is een compleet ander verhaal voor uw kantoormedewerkers. U wilt daarom een schoonmaakbedrijf in Leiden inschakelen en dat is waar wij om de hoek kijken. We kunnen een keur aan schoonmaakwerkzaamheden van u overnemen en daarbij kunt u onder andere denken aan:

  • Huismeesterdiensten,
  • Gevelreiniging,
  • Bouwoplevering
  • En portiek onderhoud.
  • Voor het totale overzicht met een gedetailleerd overzicht van alle werkzaamheden verwijzen we u graag even door naar onze website.

Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag dan een offerte aan

Hopelijk hebben we u ervan weten te overtuigen dat ons schoonmaakbedrijf Leiden snel kan aandoen om u alle schoonmaakwerkzaamheden af te nemen. Voor verdere vragen kunt u contact opnemen met de schoonmaakadviseur. Doe direct een online aanvraag of stuur ons een e-mail. Natuurlijk kunt u ons tevens tijdens kantooruren even opbellen. Via Linked in en voornamelijk via Facebook houden we u op de hoogte van onze vele werkzaamheden, uitbreidingen binnen het aanbod en treft u er ook vele foto’s aan van ons werk. Of het nu gaat om een sportcentrum, een medische praktijk of een tijdelijk evenement, we maken het erg graag even weer voor u schoon. U kunt trouwens alvast wat ervaringen van klanten doornemen. We stellen het zeer op prijs als u nadien ook een klein berichtje wilt achterlaten.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn