De geweldige instelling van de makelaar in Werkendam

Wij wonen al jarenlang in Werkendam en hebben hier eigenlijk altijd een huis gehuurd. We wisten natuurlijk wel dat er veel voordelen zitten aan het kopen van een woning, maar voor vele jaren hadden we het te erg naar ons zin in ons huurhuisje en dat wilden we toch niet opgeven. Toen we op een gegeven moment wel toe waren aan iets nieuws, zijn we dus eens rustig rond gaan kijken naar wat de mogelijkheden allemaal waren op dit gebied. Zo kwamen wij terecht op de website van de makelaar in Werkendam, namelijk bij Hofstede Makelaardij Werkendam.

  • Persoonlijke aanpak
  • Expert op het gebied
  • Kennis en ervaring

Omdat wij zelf geen enkele ervaring hadden met makelaars bij ons in de buurt, zijn we dus eens rond gaan vragen bij de mensen die wij kennen. We hebben ze gevraagd waar zij hun huis gekocht hebben en hoe zij de samenwerking met de makelaar in Werkendam vonden. We kregen een heleboel positieve reacties over de Hofstede Makelaardij Werkendam. Het was dus al snel duidelijk dat we hier in ieder geval een afspraak wilden maken voor een vrijblijvend gesprek. Hierin hoopten wij duidelijk op een rijtje te kunnen krijgen wat zij voor ons konden betekenen en of ze ons inderdaad konden helpen met het vinden van een goed huis voor ons. We hadden namelijk behoorlijk wat eisen op dit gebied waar toch echt wel aan voldaan moest worden.

De eerlijkheid van de makelaar in Werkendam

Een van de eerste dingen die ons opvielen was dat de makelaar in Werkendam ontzettend eerlijk is. Kunnen zij iets niet voor je regelen of denken ze dat je het proces beter anders aan kunt pakken? Dan zullen ze je dit absoluut laten weten. Het is natuurlijk niet zo leuk als een makelaar in Werkendam je vertelt dat je misschien wel iets te veel eisen stelt, maar het was tegelijkertijd heel erg verfrissend. Uiteraard gaven ze ons de kans om bij andere makelaardijen in de buurt eens te kijken of ze ons wel verder konden helpen, maar de makelaar in Werkendam wist ons eigenlijk wel met zekerheid te vertellen dat dit niet het geval zou zijn. Het wekt veel vertrouwen als iemand zo eerlijk tegen je is en we zijn dus met liefde hier verder gegaan met het zoeken naar ons koophuis. Uiteindelijk was dit, mede dankzij de makelaar in Werkendam, een stuk makkelijker dan we in het begin gedacht hadden! Zo veel mensen hadden ons gewaarschuwd voor de slechte huizenmarkt en dat het gerust een hele lange tijd kon duren voordat we iets geschikts zouden vinden, maar dit was voor ons eigenlijk helemaal niet het geval. En het allermooiste is nog wel dat eigenlijk het merendeel van ons wensen gewoon ingewilligd is! Zelfs de dingen waarvan de makelaar in Werkendam ons gewaarschuwd had dat het nog wel eens moeilijk kon worden. Bij de Hofstede Makelaardij Werkendam hebben ze echt laten zien dat ze de beste in de omgeving zijn en dat ze eigenlijk niet zullen stoppen voordat jij hebt wat je wilt.

Koop jouw huis via deze makelaardij

Het mag voor ons dan onze eerste ervaring zijn met de makelaar in Werkendam, wij zijn er in ieder geval zeer enthousiast over. Iedere keer als iemand ons vraagt of we misschien een tip hebben op dit gebied dan verwijzen we ze meteen door naar deze makelaar in Werkendam. Ze zijn hier eerlijk en hebben ook de kennis en ervaring in huis die je echt verder gaat helpen. Een echte aanrader dus!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn