Private dining is een geweldige ervaring

Samen met mijn vriend hebben we onlangs private dining gedaan, waarbij Anne Fleur Sanders voor ons gekookt heeft. Dat was echt zo gaaf. Alle Fleur is Creative Chef en ik volg haar al een tijdje op Instagram. Ik vind het fantastisch wat ze doet.

  • Foodstyling
  • Eetlandschappen
  • Fooddesign
  • Bruidstaarten

Eigenlijk alles wat zij doet inspireert mij enorm en toen mijn vriend en ik wilde vieren dat we vijf jaar samen waren ben ik eens op www.annefleursanders.nl gaan kijken. In één van haar posts liet ze haar volgers al eens weten dat ze ook private dining verzorgt en dat leek mij een geweldige ervaring. Zo kon ik mijn vriend verrassen met een heel speciale avond vol lekker eten en een gezellig samen zijn. En dat terwijl ik ook stiekem Anne Fleur persoonlijk aan het werk kon zien. Ik vind haar zo inspirerend en probeer soms haar werk ook wel eens na te maken, maar om haar nu als chef tijdens onze private dining aan het werk te zien was een totaal nieuwe ervaring.

Private dining is ook echt privé

We hadden natuurlijk al wel een beetje een idee van  het concept van private dining, maar je weet pas echt hoe intiem dit is als je het zelf ervaart. Mijn vriend wist tot op het laatste moment helemaal niets en ik had met Anne Fleur vooraf contact opgenomen dat ik geïnteresseerd was in de private dining en ik wilde met haar bespreken wat dit dan precies inhoudt en wat ze daarin voor ons kon betekenen. Ze was direct enthousiast en we hadden ook meteen een klik. Ik vertelde haar dat ik haar al een tijdje volg en ook wel eens gereageerd had op haar posts en dat maakte het heel persoonlijk om met haar samen te werken en de private dining voor te bereiden. We hebben toen afgesproken wanneer en waar de private dining zou plaatsvinden en omdat ik Anne Fleur in al haar creativiteit aan het werk wilde zien, heb ik haar enkel doorgegeven wat we niet graag eten, zodat ze daar rekening mee kon houden. Dit gaf Anne Fleur de volledige creatieve vrijheid om onze private dining echt heel speciaal te maken. En speciaal werd het ook, want we zijn er nu nog steeds van onder de indruk.

Een creative chef aan het werk zien is geweldig

Anne Fleur had alles goed voorbereid voor de private dining en heeft alles helemaal verzorgd. Ik had haar gevraagd om ook de styling te verzorgen en bij de gerechten te bepalen wat erbij gedronken kon worden. Ik heb met haar afgesproken wat er mogelijk was binnen het budget dat ik beschikbaar had en dat bleek wonderbaarlijk veel te zijn. Eenmaal aangeschoven aan tafel kon het feest beginnen. Ik had mijn vriend uitgelegd dat ik hem private dining cadeau deed voor ons jubileum en dat ik daarvoor Anne Fleur had uitgenodigd. Hij was inmiddels ook al wel bekend met Anne Fleur, want ik laat hem regelmatig haar posts zien, waarbij ik steevast zeg dat ik wou dat ik zo creatief kon werken. Helaas ben ik was minder expressief in de keuken, maar op deze manier kon ik dat juist toch voor mijn vriend verzorgen. We hebben uiteindelijk een heel romantische avond samen gehad, waarbij we onwijs hebben genoten van elk gerecht dat Anne Fleur ons geserveerd heeft. Het is echt zo bijzonder om haar aan het werk te zien en ze inspireerde me nog meer dan ze anders al doet met haar posts. Daarnaast is het onwijs leuk om dit met haar te doen. Wat een leuk mens is Anne Fleur. Het was echt een geweldige avond.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn