Op zoek naar de beste metaalbewerking?

Hebt u een fabriek? Hebt u een assemblagelijn? Hebt u een bedrijf en belang bij halffabricaten? Kunt u dit niet zelf en is er dus een bedrijf nodig voor metaalbewerking? Kijkt u dan eens op gb.nl. Wij van GB Metaal & Kunststoffen doen aan metaalbewerking. Zoals u kunt zien aan de omschrijving van onze naam kunnen we tevens plastics gieten en samenstellen. Maar we willen in deze tekst focussen op de metaalbewerking. Diverse vormen kunt u hier wellicht bij bedenken. Zo kunnen we trouwens aan de lopende band producten voor u blijven maken. Dan gaat het niet om een singuliere opdracht maar een samenwerking. Daar hebben wij wel oor naar. In dit soort gevallen is het verstandig om direct contact met ons op te nemen. Onze ingenieurs kijken naar uw wensen en we kunnen u een offerte geven met contractinstructies. Gaat u daarmee akkoord? Dan gaan we dat project erg graag met u aan. Maar hebt u een enkele opdracht? Ook dan kunt u voor de metaalbewerking bij ons aankloppen. Het moge al wel duidelijk zijn dat we van geen kleintje vervaard zijn en we hopen dan ook van harte dat u ons komt uitdagen. Wilt u bijvoorbeeld onderdelen van uw oude oldtimer hebben? Als u een auto uit de vorige eeuw hebt, dan bent u daar vast en zeker erg trots op. De kans is groot dat er nog maar weinig van bestaan, dat het sentimentele waarde heeft en dat u de auto goed wilt onderhouden. In de toekomst zal de waarde er enkel van toenemen maar dat is niet het belangrijkste. U wilt de auto vast zelf houden. Roest en corrosie liggen op de loer en daar valt weinig aan te doen. U kunt blijven poetsen tot u een ons weegt maar de kans dat het ooit vat krijgt op bepaalde onderdelen is groot. Gaat u dan maar eens op zoek naar vervangende onderdelen. Dat gaat lastig worden want losse onderdelen van klassiekers zijn moeilijk te vinden! De fabriek is waarschijnlijk ook niet meer in staat om onderdelen van 50 jaar geleden te maken. En dat is waar wij om de hoek komen kijken met onze metaalbewerking want wij kunnen dit wel voor u doen. Zo leest u dat we voor particulieren ook erg behulpzaam zijn en we helpen u dan ook graag bij de renovatie van uw auto, boot of overig vervoersmiddel dat een grote waarde voor u heeft.

Wilt u werken in de metaalbewerking? Kijk dan op de site voor vacatures

We hebben het enkel nog gehad over een particuliere optie die u bij ons hebt: metaalbewerking voor auto-onderdelen. Maar dat is verre van wat we allemaal aankunnen! We werken voornamelijk met grote instellingen, bedrijven en fabrieken. Hebt u bijvoorbeeld de behoefte aan halffabricaten? Dan smelten we ze graag voor u. Halffabricaten zijn een bekende vorm van metaalbewerking. Tijdens deze metaalbewerking vormen we grondstoffen zoals bepaalde metalen legeringen om in de tussenvormen van het eindproduct. Het kan hierbij gaan om losse onderdelen die later op een andere plek in elkaar worden gezet. Maar dat is niet altijd het geval. Soms is het de manier om dit soort producten eenvoudiger te vervoeren zodat u het zelf beter kunt bewerken. Soms smelten we erts om in platen die ook wel “broodjes” worden genoemd. Zo hebben we broodjes:

  • Aluminium,
  • Goud,
  • IJzer,
  • Lood en tin.

Maar ook dit is een onderdeel van de metaalbewerking. Niet alleen maken we dit soort halffabricaten, u kunt ook bij ons terecht voor eindproducten zoals onderdelen voor landbouwmachines, machinebouw, procestechnologie, onderdelen voor de infrastructuur en ga zo maar door. We kunnen grote gevaartes zoals brugonderdelen maken dankzij de metaalbewerking tot aan de kleinste schroefjes. Klinkt u dit allemaal als muziek in uw oren? Kijkt u dan rond op de website en kies de onderwerpen uit waar u meer over wilt lezen.

Daagt u ons uit met uw projecten!

Hebt u nog vragen over onze projecten of vragen over de mogelijkheden van metaalbewerking? Dat kunnen we ons erg goed voorstellen. Er gaat veel geld in rond. Als u een complete brug bij ons bestelt dan wilt u wel de kat uit de boom kijken voordat u daadwerkelijk met ons in zee gaat. Maakt u dan ook snel een afspraak bij ons, dan kunt u op de afgesproken dag langskomen op het kantoor in Almelo. Aan de hand van een lekker kopje koffie of thee bespreken we alle mogelijkheden voor de metaalbewerking. Ligt dit wat ver uit de buurt en wilt u er verzekerd van zien dat het nuttig is om überhaupt langs te gaan? Stelt u dan al uw vragen over metaalbewerking aan onze klantenservice. U vindt op de contactpagina ons e-mailadres en telefoonnummer dus schroom niet langer maar klim in de pen. U vindt op de website erg veel informatie over onze machines die we gebruiken voor de metaalbewerking en voor de kunststofbewerking. Kijkt u eens tussen deze lijst, u zult zien dat we zware arbeid de baas zijn! Wilt u op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen ons bedrijf? Bijvoorbeeld als er nieuwe machines zijn of wilt u handige blogs lezen zodat u precies kunt zien wat u van ons mag verwachten als het op metaalbewerking aankomt? Maak u dan lid van de gratis nieuwsbrief. Die zult u maandelijks in uw mailbox ontvangen. Hebt u er niet langer behoefte aan? Dan kunt u zich gratis afmelden. We hopen snel van u te horen!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn