Snel permanent ontharen

Voor iedereen die graag permanent van vervelende haargroei af wil zijn is ontharen met een laser de oplossing. Hierdoor is het mogelijk om permanent te ontharen. U zult geen last hebben van stoppels die steeds weer terugkomen en ook is het niet nodig om alsmaar weer een afspraak te maken voor harsen of epileren. Met permanent ontharen bent u ook echt voor altijd van ongewenste haargroei af. Deze techniek is nieuw, maar zeer uitvoerig getest. Er wordt gebruik gemaakt van een High Power LightSheer Diodelaser. Deze laser zorgt ervoor dat elk individueel haartje ook echt wegblijft. Voor permanent ontharen zijn er een aantal behandelingen nodig. Permanent ontharen wordt in een ontharingspraktijk gedaan. Hier is alle benodigde apparatuur voor handen en kan de behandeling snel worden uitgevoerd. Naast snel is het ook goed om te weten dat het permanent ontharen met een laser volledig pijnloos verloopt. Voor veel vrouwen is dit dan ook echt een verademing na jarenlang pijn geleden te hebben met harsen van benen, bikinilijn en oksels. Deze methode zorgde echter nooit voor permanent ontharen. Na enkele weken kwamen de stoppels al weer terug. Dit is verleden tijd met de goede nieuwe technieken waarbij een laser gebruikt wordt. Voor permanent ontharen kunt u terecht bij ontharingspraktijk Madeleine Duval. Hier kunt u een afspraak maken voor permanent ontharen voor elk huidtype. Vaak is het zo dat gevoelige huid niet goed reageert op het laten weghalen van ongewenste haartjes. Het kan zelfs zo zijn dat er rode bultjes ontstaan of dat de huid lange tijd rood blijft. Hierdoor is het ook niet mogelijk om langdurig in de zon te zitten en dat is zonde met lekker zomerweer. Door permanent ontharen met een laser kunt u ook met een gevoelige huid voor altijd van de irritatie verlost zijn. Behalve de zeer lage prijs voor de verschillende behandelingen heeft het permanent ontharen bij ontharingspraktijk Madeleine Duval nog veel meer voordelen:

  • Een pijnloze, comfortabele behandeling
  • Erkenning door de zorgverzekeraar
  • Niet schadelijk voor de huid

Door deze vele voordelen is het een goed idee om voor permanent ontharen te kiezen. Wanneer u twijfelt of uw zorgverzekeraar de behandelingen ook vergoed, kunt u altijd eerst even contact opnemen. Gelukkig is het bij de meeste zorgverzekeraars geen probleem en kunt u meteen een afspraak maken met de praktijk.

Permanent ontharen voor een goede prijs

Met de nieuwe laser techniek van ontharingspraktijk Madeleine Duval laat u niet alleen duurzaam uw ongewenste haar verwijderen, het is ook nog eens voor een mooie prijs. Door de vele actiekortingen die gegeven worden kunt u zelf mooie combinaties samenstellen waarbij er een fikse korting op de prijs wordt gegeven. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de handige combinatie van oksels en bikinilijn. Voor een dagje naar het strand of naar het zwembad wilt u natuurlijk beide plekken netjes onthaard hebben. Het is dan wel zo fijn als u nergens meer aan hoeft te denken op de dag van te voren en al door verschillende behandelingen vooraf van alle ongewenste haargroei af kunt zijn. Permanent ontharen in deze combinatie kunt u al laten doen voor 250 euro. Dit is helemaal niet duur aangezien het haar weg blijft en u niet steeds een nieuwe afspraak hoeft te maken. Een zeer goede manier dus om duurzaam van de haren af te komen. Natuurlijk kan permanent ontharen op nog veel meer plekken op het lichaam. Bijvoorbeeld ongewenst haar op het gezicht. Veel vrouwen die haar op de bovenlip hebben laten dit weghalen in een ontharingspraktijk. Harsen is echter zeer pijnlijk en omdat de bovenlip zo zichtbaar is moet de behandeling elke 2 tot 3 weken herhaald worden. Dit gaat al snel in de kosten lopen. Het is dan veel voordeliger om gebruik te maken van lasers. Het is niet schadelijk voor de huid en daardoor zelfs op zo’n prominente plek als het gezicht aan te raden. U zult geen last hebben van een rode, geïrriteerde huid.

Goede behandelingen voor mannen

Ook voor mannen is permanent ontharen een goede oplossing om van vervelende haargroei af te komen. Bij ontharingspraktijk Madeleine Duval krijgt elke man 10% korting om ongewenst haar te laten verwijderen. Er is dus geen reden meer om het niet te doen. U kunt hier terecht voor het laten verwijderen van haar op de rug of de borst. U bent dan zelf ook helemaal klaar voor de zomer en een dagje heerlijk aan het strand. Dit is ook veel beter dan harsen, hetgeen op de borst vaak veel pijn doet. Haar op de rug wordt tegenwoordig vaak als storend ervaren en het is dan ook goed om dit permanent te laten verwijderen. Met 3 tot 6 behandelingen is het ongewenste haar voor altijd verdwenen en kunt u gerust weer uw lichaam laten zien. Er hoeft niet meer geschoren of geëpileerd te worden en u bespaart op de lange termijn veel geld. Ook hoeven vrouwen zich door deze techniek geen zorgen meer te maken dat er net voor dat leuke feestje weer stoppels zijn op de benen. Heel vervelend wanneer er geen tijd is om te scheren en u toch dat leuke jurkje aan wilt trekken. Met permanent ontharen bent u voor altijd van deze problemen af. Wanneer u meer informatie wilt over de behandelingen of graag een afspraak wilt maken, kunt u telefonisch contact opnemen of via email. Daarnaast is het mogelijk om via de website uw gegevens zoals naam en telefoonnummer achter te laten. U wordt dan zo snel mogelijk teruggebeld.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn