Het maken van unieke Lapland reizen

Wilt u iets bijzonders ervaren, dan moet u echt eens één van de Lapland reizen ervaren. Lapland reizen staan voor onvergetelijke reizen die u in staat stellen om het Noorderlicht te kunnen zien met eigen ogen. Lijkt het u fantastisch om dit eens gezien te hebben, dan kunt u via Xplore the North kiezen uit de vele Lapland reizen die hier worden aangeboden. Het maakt niet uit in welk jaargetijde u wilt gaan, al zijn er wel maanden waarin het Noorderlicht het best waargenomen kan worden. Kies bijvoorbeeld uit:

  • Weekverblijf halve dag
  • Lapland midweek
  • Meerdaagse husky
  • Sneeuwscooter Safari’s

Wilt u hier nou meer over weten, bezoek dan de website. Vragen kunt u altijd stellen via de mail of door te bellen.

Lapland reizen om het Noorderlicht te kunnen zien

Misschien bent u wel iemand die er jaarlijks voor kiest om de warme zomerzon op te zoeken in een warm en ver land. Dat kan heerlijk zijn. Toch zijn er ook andere manieren om uw vakantie goed te besteden. Er is een optie waar u waarschijnlijk nog niet eens over na heeft gedacht. Wat denkt u er bijvoorbeeld van om het mooie Lapland eens te bezoeken? Het is er inderdaad een stuk minder warm dan in bijvoorbeeld Spanje of Turkije, maar het land heeft dan ook iets wat alle andere landen u nooit kunnen bieden. We hebben het dan niet direct over de sneeuw, kou of uitgestrektheid. We hebben het over een waanzinnig natuurverschijnsel dat u juist in het hoge noorden kunt bewonderen. Blijft u in Nederland, dan zult u het licht praktisch nooit waar kunnen nemen. In ieder geval niet in de grootsheid waarin u het in Lapland kunt zien. We hebben het natuurlijk over het prachtige Noorderlicht. Weet u niet precies wat dit ook alweer inhoudt, dan kunt u op de website Xplorethenorth.be hier alles over lezen. Ook kunt u prachtige beelden zien die gemaakt zijn van het Noorderlicht, zodat u nog meer enthousiast raakt om dit licht eens met eigen ogen te kunnen zien. Via de genoemde website kunt u overigens niet alleen informatie vinden over wat dit licht precies is, maar kunt u ook mooie Lapland reizen boeken. Lapland reizen zijn er in alle soorten en maten. Logisch, want iedereen heeft weer andere wensen en doelen. Wist u trouwens dat Lapland het grootste deel van het jaar een besneeuwd landschap heeft? We praten dan over wel meer dan 200 dagen per jaar! In ons land mogen we al blij zijn als het een paar dagen achter elkaar sneeuwt. Doet u dit land aan, vergeet dan vooral niet de skies mee te nemen. Overigens kan het er ook enorm koud worden, waardoor het noodzakelijk is om u hiertegen goed te kleden. Met temperaturen van wel -35, is het een kou die totaal anders is dan de kou die we in Nederland kennen. Wilt u weten wat u het beste aan kunt doen en mee kunt nemen op één van de Lapland reizen, dan adviseert de organisatie hier natuurlijk graag over.

Een uitstekende prijs

Heeft u deelgenomen aan één van de Lapland reizen, dan bent u betoverd geraakt door de pracht van de natuur en de rust. De kans is dan er groot dat u nogmaals aan één van de Lapland reizen deel wilt nemen. Dat kan uiteraard. De prijzen van Xplore the North zijn erg betaalbaar. Om de prijs hoeft u het dus zeker niet te laten om uw favoriete reis uit te zoeken. Overigens kunt u hier ook prima terecht wanneer u er slechts een weekendje uit wilt. Is dat voor u lang genoeg, boek dan deze reis.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn