Een betrouwbare taxi in Delft

delft.taxi - taxi delftHet is niet mijn voorkeur om met een taxi te rijden, want ik heb zelf een auto en als ik ergens ga drinken, dan blijf ik liever slapen of ik ga met de fiets. Dus als het een beetje kan dan ontwijk ik het gebruik van taxi’s. Als mijn auto naar de garage moet, dan gebruik ik een leenauto of ik leen een auto van een kennis. Als ik toch met het openbaar vervoer moet, dan pak ik liever de trein of een bus. Helaas heb ik niet altijd de keuze, want zo af en toe kom je in je leven voor situaties te staan waar je geen mogelijkheid hebt om een bus of trein te pakken. Tevens lukt het niet altijd om een auto te lenen en in zulke gevallen is het toch fijn als je weet waar je een betrouwbare taxi in Delft kunt vinden. In mijn geval had ik een taxi in Delft nodig toen de vliegmaatschappij besloot om de vlucht naar Londen te cancelen. Helaas was ik al op het vliegveld en het was een vlucht van 1:00 uur in de nacht. Je kunt dus wel nagaan dat het openbaar vervoer niet meer beschikbaar is. Tevens kun je niet zo maar even iemand uit bed bellen om je op te halen. Ik had ook weinig zin om een Hotel te boeken, want de volgende dag was er geen vlucht beschikbaar. Ik wilde dus gewoon naar huis en daar lekker uitslapen. Ik was echter met de trein gekomen, dus ik had mijn eigen auto niet bij de hand. Ik was dus aangewezen op een taxi; het vervoersmiddel waar ik normaal gesproken een hekel aan heb. Maar achteraf was het helemaal zo erg nog niet. Je kunt namelijk voor een vast bedrag met een taxi reizen tussen Delft en Schiphol. Eén van de redenen waarom ik liever niet met de taxi reis, is omdat ik het niet zo fijn vind om die teller te zien lopen. Maar als je van te voren precies weet wat het bedrag zal zijn, dan valt dat oncomfortabele gevoel natuurlijk helemaal weg. Daarnaast was het ook helemaal niet duur. Een taxi van Delft naar Schiphol of van Schiphol naar Delft kost bij delft.taxi slechts 59 euro. Dat is niet veel geld als je nagaat dat je toch aardig wat kilometers maakt en dat je gewoon naar je eigen voordeur wordt gebracht zonder extra kosten.

Een taxi naar Delft via delft.taxi

Zoals gezegd reed ik met de taxi via delft.taxi. Dit is een relatief jong bedrijf, maar ik kreeg de indruk dat ze hierom juist extra hun best doen. Ze hebben nog een naam te vestigen en kunnen zich geen calamiteiten veroorloven. De chauffeur was verder erg aardig, we waren ruim op tijd weer in Delft en het koste me inderdaad geen cent meer dan 59 euro. Ik kon binnen een mum van tijd dus mijn bed in duiken en deze verloren dag vergeten. Dus als je ooit een taxi in Delft nodig hebt of een taxi naar delft, denk dan aan delft.taxi, want dit taxibedrijf levert prima service voor een eerlijke prijs en door de jeugd van dit bedrijf zijn ze nog volop bezig met klantgerichtheid en het leveren van kwaliteit.

Boek een taxi van Delft naar verschillende bestemmingen

Je kunt een taxi in delft boeken naar verschillende bestemmingen. Hierbij kun je denken aan:

  • Amsterdam
  • Rotterdam
  • Den Haag
  • Schipluiden

Dus voor al deze bestemmingen is een taxi in Delft van delft.taxi toch wel een van de betere oplossingen. Komende van iemand die niet van taxi’s houdt is dat natuurlijk veelzeggend.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn