Geniet samen met je gezin van de verschillende tijdschriften in de leesmap

leesland - Leesmap

Mensen lezen vaak een tijdschrift op het moment dat deze binnen handbereik is. Daarom zie je vaak mensen met een tijdschrift in hun handen in de wachtruimtes van tandartsen en dokters. Thuis kun je tijdens loze momentjes de tv aanzetten. Mensen zetten vaak ook de tv aan ondanks het feit dat er niets op tv is. Ze doen dit omdat er niets anders te doen is. Als er tijdschriften in huis waren, dan is de kans groot dat ze een tijdschrift zouden lezen in plaats van tv te kijken. Dus als je voor jezelf en je gezin een context wilt creëren waarin de tv uit kan blijven, dan is een abonnement op de leesmap zeer verstandig. Met een abonnement op de leesmap heb je elke week verse tijdschriften in huis die je op elk moment kunt lezen. Dus als je op een zondag middag niets te doen hebt, laat de tv dan uit en ga gewoon eens lekker op de bank een tijdschrift lezen. Via leesland.nu kun je kiezen uit verschillende abonnementen. Heb je een gezin met kinderen, dan is een abonnement op de gezinseditie ideaal. Deze bevat 13 tijdschriften waaronder natuurlijk de Donald Duck. Daarnaast vind je in deze gezinseditie tijdschriften voor mannen en vrouwen.  Ben je alleen, dan kun je ook voor de compacte editie kiezen. Deze bevat 9 tijdschriften en is uiteraard ook goedkoper. Een abonnement op de leesmap is helemaal niet duur. Voor minder dan 6 euro per week kan je hele gezin al genieten van de verschillende tijdschriften die de leesmap te bieden heeft. Je kunt zelf aangeven voor hoelang je een abonnement wilt afsluiten. Bij een jaarabonnement mag je overigens ook nog een welkomstcadeau uitzoeken. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een super de luxe tablet. Ook kun je kiezen voor een korting op het abonnement zelf. Als je alles op een rijtje zet, dan biedt de leesmap eigenlijk alleen maar voordelen zoals:

  • Veel voor weinig geld
  • Bezorging elke week thuis
  • Milieuvriendelijk
  • Gratis de nieuwe Avrobode

Waar wordt de leesmap bezorgd?

De leesmap wordt helaas niet overal in Nederland bezorgd. Op de website van leesland.nu vind je daarover meer informatie. In de noordelijke provincies en in de grensstreek met Duitsland wordt de leesmap standaard bezorgd. Dus als je in Groningen of Overijssel woont, dan kun je een abonnement nemen. Als je in Limburg woont of Utrecht, dan wordt het lastiger. Het bezorgmoment is altijd op dezelfde dag. Je kunt zelf aangeven wanneer je start met het abonnement. In principe is het altijd de eerste kalenderweek na je aanmelding. Maar je kunt er dus ook voor kiezen om later te starten. Veel mensen vragen zich af of ze thuis moeten blijven. Een map met 9 of 13 tijdschriften past namelijk niet door de brievenbus. Hoewel een leesmap vaak op zaterdag wordt bezorgd, zou het toch vervelend zijn als je het huis niet kunt verlaten omdat je op de bezorger moet wachten. Daarom kun je zelf afspreken waar de leesmap wordt bezorgd. Eén van de mogelijke opties is om de leesmap via een plastic tas aan de deur te hangen. Dit kan de voordeur zijn, maar de bezorger kan ook achterom lopen en de tas aan de achterdeur. Op deze manier hoef je er dus niet voor thuis te blijven.

Vragen? Neem contact op met de klantenservice

Heb je vragen over de abonnementen, de kosten, de levering of iets anders, neem dan contact op met de klantenservice. Deze kun je telefonisch bereiken op werkdagen tussen 9:00 en 18:00.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn