Wilt u graag een tafelzeil op maat laten maken?

tafelzeilonline - tafelzeil

Een tafelzeil is een tafelkleed maar dan gemaakt van het kunststof PVC. Het is daardoor een stuk taaier en eenvoudiger te onderhouden. U kunt het gebruiken om mee te picknicken, om over de tafel in uw achtertuin te leggen en zo zijn er nog veel meer toepassingen. Want ook in huis is een tafelzeil geen overbodige luxe als u bijvoorbeeld een dure eettafel of tafel in de woonkamer hebt staan. U hebt hierin geïnvesteerd en wie weet, wellicht is het ooit antiek en kunt u het voor veel geld doorverkopen. En ook al koste het u niet zoveel geld, het is wel een belangrijk meubel in uw huis. Voorzie het van een tafelzeil als u het goed wilt beschermen tegen allerlei invloeden van buitenaf. Denk aan het knoeien van uw kinderen of het harde bestek dat u misschien soms te hard op tafel gooit. Misschien knutselt u veel en slingert u uw gereedschap op de onbeschermde tafel. Zeg maar gedag tegen uw laklaag. Dergelijke putjes in het hout krijgt u er niet zomaar meer uit. U kunt dit allemaal voorkomen door een zeil te kopen bij tafelzeilonline.com. Klinkt een tafelzeil u als muziek in de oren? Schroom dan niet langer maar kijk snel eens op deze website voor meer informatie.

Kiest u eerst een leuk dessin uit voor uw tafelzeil

Dankzij een tafelzeil beschermt u de laklaag van uw tafel en dientengevolge uw gehele tafelblad. Men noemt een tafelzeil daarom ook wel tafelbeschermer. Hebt u een zeer bijzondere tafel bestaande uit meer dan 4 hoeken of zijn het vreemde afmetingen? Wilt u daarom graag een tafelzeil op maat laten maken, eventueel met een leuk dessin? Dat is voor ons geen enkel probleem. Vraag bijvoorbeeld eerst een aantal staaltjes op. U krijgt dan kleine stukjes pvc zeil met de door u gekozen diktes en dessins. Bespreek het beste ontwerp in alle rust met uw partner en geef vervolgens de afmetingen van de tafel door. Wilt u liever zelf uw tafelzeil op maat snijden? Dan kunt u het gewenste zeil per meter bestellen. U hoeft niet eens een account aan te maken. Kies het product uit, vul uw contact- en adresgegevens in en betaal het tafelzeil door gebruik te maken van PayPal, iDEAL of uw credit card. U kunt allerlei ideeën opdoen via onze website en misschien is het leuk om onze sociale media en nieuwsbrieven te volgen. Die staan boordevol nieuws over de laatste trends op het gebied van het tafelzeil.

Als u vandaag bestelt dan hebt u het morgen al in huis

Hopelijk is het u duidelijk hoe belangrijk een tafelkleed van plastic kan zijn voor uw zuurverdiende tafel. Laat het door ons op maat maken of probeer het zelf eens uit. Als u er niet uitkomt en wel een steuntje in de rug kunt gebruiken dan mag u altijd contact opnemen met onze klantenservice. We staan voor u klaar tijdens werkdagen dus schroom niet langer maar klim in de pen of bel ons snel op. U bent tevens van harte welkom bij onze werkplaats en magazijn in Eindhoven. Het is wel aan te raden om van te voren een afspraak te maken. Wellicht hebt u een bedrijf en wilt u onze producten verkopen. Dan nodigen we u graag uit voor een kennismakingsgesprek. Wilt u direct een zakelijke offerte aanvragen? Dat kan via het formulier dat u terugvindt op onze website. Ten slotte willen we u nog wijzen op andere producten die wij verkopen:

  • Zo hebben we onlangs placemats in ons assortiment opgenomen,
  • En verkopen we gecoate linnen voor een optimale bescherming.
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn