Europe magic wand

hotstuff - europe magic wand

Of je nu een partner hebt of niet, als vrouw wil jij jezelf ook gewoon af en toe eens heerlijk verwennen. Met de Europe magic wand zul je zeker een heerlijk moment voor jezelf beleven! Dit vrouwenspeeltje werd bekend door de bekende televisieserie Sex and the City en vele dames hebben sindsdien hier veel plezier aan beleefd. Ook zonder bedpartner kun je zo de heerlijkste hoogtepunten bereiken en dat wil niemand zichzelf natuurlijk ontzeggen. Maar de Europe magic wand kun je uiteraard ook uitstekend gebruiken samen met je partner. Laat hem of haar eens de baas spelen over de vibrator en jou hiermee verwennen. Laat de ander de snelheid bepalen en op welke plekjes je aangeraakt wordt en geef zo een heel andere dimensie aan jullie seksleven. Er zijn heel veel verschillende mogelijkheden met de Europe magic wand en het is zeker dat je er plezier aan zult beleven. Of je nu alleen hiermee aan de slag gaat of met je partner, genieten zul je zeker!

Werking van de Europe magic wand

Hoe werkt de Europe magic wand nu eigenlijk? Het is een massager voor de vibrator die beschikt over een sterke motor, waardoor deze vele verschillende mogelijkheden biedt. Door de kracht van de motor, kun je kiezen uit maar liefst zes verschillende snelheden, waardoor je een stand kunt kiezen die het best bij jou best, die jouw clitoris de beste stimulatie geeft. Ook biedt het je de mogelijkheid tot variƫren, bijvoorbeeld om tussen de verschillende snelheden te schakelen. Bouw langzaam de snelheid en dus de spanning op, totdat jij jouw hoogtepunt bereikt hebt. Of schakel eens van snel weer terug naar langzaam, om jezelf of je partner wat te plagen en het orgasme nog even uit te stellen. De Europe magic wand kan zoveel mogelijkheden bieden doordat het werkt op netstroom. Dat betekent dat de massager niet draadloos is, maar juist het feit dat deze niet op batterijen werkt zorgt voor de extra kracht. Vastzitten met een stekker aan een stopcontact lijkt een nadeel, maar doordat het snoer een lengte heeft van meer dan twee meter, heb je toch alle speelruimte die je nodig hebt. Het snoer zal dus zeker geen belemmering vormen! Een ander belangrijk punt om te weten over de Europe magic wand is dat dit de enige wand massager is die CE gecertificeerd is en daarmee volkomen is goedgekeurd voor de Europese markt. Je weet dus zeker dat deze vibrator veilig is in gebruik.

Te koop bij Hotstuff

Als je kiest voor de Europe magic wand, dan kies je dus voor een vibrator:

  • die volkomen veilig is, zodat je er met een gerust hart mee kunt spelen
  • die een krachtige motor heeft op netstroom
  • die je voldoende flexibiliteit biedt door een snoerlengte van meer dan twee meter
  • die verschillende standen heeft

Lijkt het jou ook wel wat om jezelf of je partner te verwennen met de Europe magic wand? Dan moet je zeker eens een kijkje nemen in de winkel of webwinkel van Hotstuff! Zij verkopen niet alleen deze vibrator, maar bieden hierbij ook extra opzetstukken aan. Kies jij voor de originele ronde kop of juist voor het Genio opzetstuk dat belegd is met puntjes en wat meer hoeken heeft? Allebei zullen ze jou op een heel andere manier stimuleren. Het Genio opzetstuk zorgt er bovendien voor dat de massager te gebruiken is als G-spot stimulator, waardoor de vibrator nog veelzijdiger wordt. Zoek jij een krachtige massager die veel variatie biedt? Ga dan snel naar Hotstuff.nl en bestel bij hen de Europe magic wand!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn