Hoe moet je Lyme behandelen?

ziekte-van-lyme - lyme behandelen

De ziekte van Lyme behandelen kan erg lastig zijn. Ten eerste zijn er meerdere varianten van deze ziekte, zoals de ‘normale’ en de chronische variant. Alle vormen worden echter door dezelfde bacterie veroorzaakt. Dit is de Borrelia bacterie die veelal door teken op de mens overgedragen kan worden. Deze kleine beestje laten zich uit bomen en andere flora vallen op mensen en nestelen zich op de huid om het bloed van de mens te kunnen drinken. Omdat ze relatief klein zijn kan het vaak pas laat worden ontdekt. Natuurlijk is het niet in alle gevallen Lyme behandelen nodig, want de teken dragen niet altijd deze bacteriën met zich mee. Als dit bij u wel het geval is dan is het zaak om zo snel mogelijk een dokter te raadplegen. Lyme behandelen kan dan vaak door middel van antibiotica. Als dit echter niet werkt dan is er een andere behandelmethode nodig. Dit komt voor in gevallen waarbij chronische Lyme ziekte is geconstateerd. Deze variant kan zich bijvoorbeeld manifesteren in een cyste-vorm. Hierdoor is de ziekte niet goed te constateren door het lichaam en zal ook antibiotica vaak niet het gewenste effect hebben. Lyme behandelen in de chronische vorm kan dan ook het beste op een andere manier. Op de website ziekte-van-lyme.nl kunt u hier veel meer over vinden en worden de beste behandelmethoden aangeraden om zo snel mogelijk weer gezond te worden en de ziekte te overwinnen.

Lyme behandelen volgens stappenplan

De ziekte van Lyme behandelen gaat zoals gezegd in eerste instantie via de dokter. Als dit echter geen resultaten geeft dan kan het nodig zijn om over te stappen op een andere methode. Dit is bijvoorbeeld een methode waarbij het immuunsysteem versterkt dient te worden door midden van Perla-treatments. Lyme behandelen kan op deze manier effectief zijn omdat het immuunsysteem sterker zal worden door goed voedingsadvies en de toepassing van accupunctuur. Lyme behandelen op deze manier kan voor mensen met de chronische vorm van deze ziekte zeer effectief zijn, zeker als de reguliere behandeling met antibiotica niet werkt. Naast deze eerste stap kan doorgegaan worden met stap twee. Deze bestaat uit het inzetten van voedingssupplementen die een immuun versterkende werking hebben en op die manier Lyme behandelen en de bacterie kunnen doden. In essentie kunt u op deze manier het zelf herstellend vermogen van uw eigen lichaam verbeteren zodat uw immuunsysteem in staat is om de bacterie uit het lichaam te werken. De derde stap is Lyme behandelen door middel van biofotonen therapie. Deze methode komt uit Duitsland en is in meerdere opzichten revolutionair te noemen. Deze therapie zorgt er namelijk voor dat het immuunsysteem gereguleerd en geactiveerd zal worden zodat het in actie komt tegen de Borrelia bacterie. Het verschilt per patiënt hoe lang deze behandeling moet duren en hoe vaak een herhaling nodig is, maar vaak is al na enkele behandelingen verschil te merken.

Alles over de ziekte van Lyme te weten komen?

Op de website ziekte-van-lyme-nl kunt u zeer veel informatie vinden over deze vervelende ziekte. Onder andere manieren om het te voorkomen, maar ook manieren om het te verhelpen staan hier duidelijk beschreven. In veel gevallen kunt u bij ons direct de methode kiezen die bij uw situatie past. Ook voor vele vragen over de ziekte kunt u uitstekend bij ons terecht. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

  • Vroege symptomen
  • Teken verwijderen
  • Zwanger en teken
  • Teken in Nederland
  • Behandeling chronische vorm

Zoals u kunt lezen staat niet alleen over de Lyme behandeling veel informatie op onze website, maar kunt u hier ook vele andere zaken vinden die van groot belang kunnen zijn.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn