Een advocaat in Amersfoort gespecialiseerd in familierecht.

Zoekt u naar een betrouwbare advocaat in de buurt van Amersfoort? Mr. P. Delawi is een ervaren advocaat in Amersfoort die is gespecialiseerd in familierecht. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor al uw bijstandszaken en arbeidsconflicten. Al ruim 15 jaar staat Mr. P. Delawi mensen bij in verschillende procedures. Het werk dat wij doen is voornamelijk gericht op particulieren. Wij vinden het belangrijk dat een cliënt tijdens een procedure veel persoonlijke aandacht krijgt, en vooral dat de zaken duidelijk worden uitgelegd. Het recht kan in veel gevallen ingewikkeld of verwarrend zijn. Wij leggen u alle zaken in begrijpelijke taal uit waardoor u zich minder zorgen hoeft te maken. Bij het familierecht in bijzonder vinden wij dat betrokkenheid van uw advocaat erg belangrijk is, en dat is wat u kan verwachten van advocatenkantoor Mr. P. Delawi. Zoals gezegd kunt u bij deze advocaat in Amersfoort terecht voor al uw zaken die te maken hebben met personen- en familierecht. U kunt daarbij denken aan het opstellen van omgangsregelingen, alimentatieregelingen en echtscheidingen. Daarnaast houden wij ons al jarenlang bezig met alles dat te maken heeft met de Wet Werk en Bijstand. Wij kunnen u helpen bij een intrekking, herziening of terugvordering van uw bijstandsuitkering. Wij bieden onze diensten aan voor zowel betalende cliënten, als cliënten die in aanmerking komen voor gesubsidieerde rechtsbijstand. Mr. P. Delawi is een toegankelijke advocaat in Amersfoort waar u altijd welkom bent om langs te komen en kennis te maken. In ons kantoor heerst een informele sfeer. De prijzen zijn voordelig en geen advocaat in Amersfoort die u in meer begrijpelijke termen advies kan geven. Kortom, bent u op zoek naar een advocaat voor zaken omtrent het personen- en familierecht, arbeidsrecht of de Wet Werk en Bijstand? Kom eens langs bij advocatenkantoor Delawi. Wilt u meer informatie over wie Mr. P. Delawi precies is, en wat wij voor u kunnen doen, neem dan eens een kijkje op onze website. U vindt ons op www.advocatenkantoordelawi.nl.

Een advocaat in Amersfoort die u in begrijpelijke termen uitleg kan geven.

Mr. P. Delawi is een zeer ervaren advocaat. Al ruim vijftien jaar staat zij cliënten bij in processen, en biedt advies op maat aan. Door deze ruime ervaring is Mr. P. Delawi een expert wanneer het gaat om het in begrijpelijke termen uitleggen van ingewikkelde regels, wetten en processen. We begrijpen namelijk als geen ander dat het niet altijd even makkelijk te volgen is. U kan bij ons terecht voor al uw zaken in het familierecht of voor uw bijstandszaken. Betrokkenheid en persoonlijke aandacht staan hierbij altijd centraal. Op onze website kunt u uitgebreide informatie vinden over wie Mr. P. Delawi is, hoe wij te werk gaan, wat we allemaal voor u kunnen betekenen en meer. U leest hier alles op uw gemak terug. Heeft u vragen? Maak dan gebruik van het contactformulier op de website, of neem telefonisch contact met ons op. Natuurlijk bent u ook van harte welkom om bij ons langs te komen. Een ervaren, eerlijke advocaat in Amersfoort die u in begrijpelijke termen uitleg geeft. Twijfel niet en kom snel langs.

Expert op het gebied van familierecht.

Geen advocaat in Amersfoort en omstreken heeft zoveel ervaring met personen- en familierecht als Mr. P. Delawi. Of het nu gaat om een echtscheiding en alles wat daar bij komt kijken, of om het herzien van uw bijstandsuitkering. Wij zijn er om u te helpen. Zoekt u een goede advocate waar u echt op kunt vertrouwen? Neem gerust contact met ons op. Het eerste gesprek is geheel vrijblijvend en gratis.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn