Sfeervolle bedrijfsborrel

Voor een bedrijfsborrel kan de locatie het evenement maken of breken. Het is erg belangrijk dat de locatie precies goed is voor het type borrel, het soort bedrijf en natuurlijk de uitgenodigden. Er moeten op allerlei factoren gelet worden voor het succesvol organiseren van een bedrijfsborrel. Zo zijn de volgende punten bijvoorbeeld heel belangrijk:

  • De grootte van de locatie: hoeveel mensen zullen er (ongeveer) naar het evenement komen? Er moet rekening gehouden worden met eventueel extra mensen maar ook afzeggingen
  • De omgeving: is de omgeving ook geschikt voor het type bedrijfsborrel? En kan er toestemming verkregen worden voor het evenement?
  • De prijs: past de gewenste borrellocatie ook binnen het budget?

Naast bovenstaande punten zijn er natuurlijk nog veel meer factoren om rekening mee te houden. Om een bedrijfsborrel een succes te maken is het daarom erg belangrijk om goed te brainstormen. Dan kun je de meeste tegenslagen voorkomen en ga je met een gerust gevoel naar de borrel. Voor bedrijfsborrels is de sfeer uiteraard zeer bepalend. Het is daarbij gewenst dat er een andere plek gekozen wordt dan de bedrijfslocatie. Hoe unieker en specialer, hoe beter. Een sfeervolle omgeving zal het netwerken met bedrijfsmedewerkers of met gasten van buitenaf zeker bevorderen.

Waar jouw bedrijfsborrel organiseren?

Wellicht ben je al een tijdje aan het brainstormen voor de bedrijfsborrel die jij wilt gaan organiseren. Het vinden van een geschikte locatie kan soms best lastig zijn. Wellicht biedt Bloemenbed.com voor jou de uitweg. Op deze website vind je een zeer unieke evenementenlocatie. Het Bloemenbed is ideaal voor allerlei evenementen. Er worden feestjes, vergaderingen, trouwerijen, maar ook rouwbijeenkomsten georganiseerd. Het is dus een veelzijdige locatie die geschikt is voor zeer uiteenlopende gelegenheden. Ook een familiere√ľnie kan er uiteraard georganiseerd worden. Daarnaast is het ideaal voor een bedrijfsborrel. Zowel kleine als grote gezelschappen kunnen er terecht. Het Bloemenbed is een tropische kas in een erg rustige omgeving. Toch is het wel gelegen in de Randstad. Dat is ook precies wat deze feestlocatie zo bijzonder maakt: een zee van rust in de drukke Randstad. Je beleeft dus zelfs het landelijke leven in de Randstad dankzij deze feestlocatie. Tijdens de bedrijfsborrel is er voldoende ruimte voor goede gesprekken en teambuildingactiviteiten. Dankzij de rustige omgeving zal er geen afleiding zijn. Tegelijkertijd kunnen de feestgasten ook genieten van de plek met mooie natuur. Gelegen aan de rand van Noordwijk, is het een zeer handige locatie voor alle bedrijven uit de Randstad, maar uiteraard ook andere delen van Nederland.

Gehele jaar door beschikbaar

Wanneer je ook een bedrijfsborrel wilt geven, bij Het Bloemenbed kun je het gehele jaar door terecht. Dankzij het ontwerp van de kas kan het in ieder seizoen gebruikt worden voor feesten en evenementen. Ook bedrijfsborrels kunnen er in ieder seizoen plaatsvinden. Het is in de kas altijd licht en droog en heeft daarom een goede sfeer voor een bedrijfsborrel. Zelfs in de winter is het er warm genoeg. Verder is er ook meer dan genoeg parkeergelegenheid op het terrein zelf, dus ook in de winter ben je snel in de aangenaam warme kas. Voor de bedrijfsborrel is er plaats tot wel 100 personen. Ook grote bedrijven kunnen er terecht. Bovendien is de locatie rolstoeltoegankelijk. Heb je interesse in deze borrellocatie gekregen? Schroom niet om contact op te nemen om te vragen naar de mogelijkheden. Andere vragen zijn natuurlijk ook altijd welkom. Je kunt ons bereiken via de telefoon, mail of via onze facebookpagina. Op onze website vind je alle contactinformatie handig bij elkaar. Zodra we je bericht binnen hebben, gaan we direct kijken wat we voor je kunnen betekenen. Kijk online om direct een sfeerimpressie te krijgen van onze kas.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn