Bent u op zoek naar light en living?

Bent u op zoek naar light en living? Dan bent u bij Eigenstijl Wonen aan het goede adres. Eigenstijl Wonen is een sfeervolle interieurzaak die een groot en compleet aanbod van meubels en accessoires heeft. Alles met het doel om van een huis een thuis te kunnen maken. Het bedrijf heeft een fysieke winkel maar daarnaast zijn ook alle producten online te verkrijgen, zodat u gemakkelijk snel online kan bestellen. Het bedrijf heeft het ultieme wooncomfort als uitgangspunt en vindt kwaliteit en duurzaamheid enorm belangrijk, dit wordt aangeboden voor de beste prijzen. Het bedrijf werkt samen met gepassioneerde vakmensen die de kwaliteit van alle producten waarborgen. 

Light en living

Voor light en living kunt u terecht bij Eigenstijl Wonen. Light en living is een merk dat lampen ontwikkeld en ontwerpt. Light en living staat voor betaalbaar design, een leuke prijs voor een mooie en trendy lamp. Light en living is een Nederlands merk dan 40 jaar geleden begonnen is met het maken van unieke lampenkappen. Een logische vervolg stap was het aanbieden van een compleet verlichtingsconcept, zo kunt u het totaalpakket bij dit merk bestellen. Light en living heeft voor iedere interieurstijl een lamp in de collectie. Daarnaast kunt u kiezen uit een complete lamp of kunt u de onderdelen apart van elkaar uitzoeken om zelf een leuke combinatie samen te stellen. Het belangrijkste uitgangspunt van light en living is dat een mooi design niet duur hoeft te zijn. Het bedrijf is het eens met deze gedachte en werkt daarom ook graag samen met het merk light en living. Deze samenwerking heeft voor u ook een aantal voordelen:

  • De showroom bevind zich om een centrale locatie in midden Nederland, waar u de uitgebreide collectie van light en living kunt bekijken.
  • Bij de aankoop van een losse lampvoet en kap zijn er interieur stylisten die u advies kunnen geven passend bij uw interieur. 
  • In de webshop is het mogelijk om achteraf te betalen.
  • Voor 14:00 uur online besteld, is morgen in huis.

Bij Eigenstijl Wonen kunt u terecht voor het assortiment van light en living. 

Over het bedrijf

Bij Eigenstijl Wonen vindt u naast light en living nog veel meer merken die verschillende stylen vertegenwoordigen. Denk hierbij aan industrieel, vintage, modern, landelijk en nog veel meer. Het aanbod is online te bekijken maar ook in de showroom in Barneveld. Zo vindt u merken zoals Elenora, Sevn, PTMD en By Boo in het assortiment. Het bedrijf werkt graag samen met kleurrijke en verassende merken die tijdloos en trendy zijn. 

Het bedrijf biedt ook stylisten die woonadvies op maat kunnen geven en u kunnen helpen bij de beste producten voor in uw huis. Dit is een groot voordeel ten opzichte van andere woonwinkels. 

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die het bedrijf u kan bieden, dan kunt u contact opnemen met het bedrijf. U kunt ook gemakkelijk een kijkje nemen op de website voor meer informatie. Ook helpt het bedrijf u graag wanneer u opzoek bent naar stijladvies over een bepaald product. Bel gerust en het team staat voor u klaar om u te helpen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn