De goedkoopste uitvaartverzekering: Hier vind je hem!

Steeds meer mensen zien het nut in van een uitvaartverzekering. De reden daarvoor is dat wanneer je deze niet hebt, jouw nabestaanden in principe moeten opdraaien voor de kosten van jouw uitvaart. Aangezien dat kan oplopen tot maar liefst duizenden euro’s, kiezen veel mensen er dus voor om een uitvaartverzekering af te sluiten, via ikvergelijkonline.nl uiteraard. Via deze website kun je namelijk heel gemakkelijk allerlei verzekeringen naast elkaar leggen en dus vergelijken. Je ziet niet alleen de prijs van alle aanbieders, maar ook alle voorwaarden, en die zijn belangrijker dan je denkt. Als je op dit moment namelijk deze begrafenisverzekeringen bekijkt op ikvergelijkonline.nl zul je zien dat er vier aanbieders zijn die het meest populair zijn, namelijk:

  • DELA
  • Yareden
  • Monuta
  • Ardanta

Op het eerste gezicht zou je natuurlijk voor de uitvaartverzekering van DELA kiezen, deze is namelijk het goedkoopste van deze vier aanbieders. Maar als je beter kijkt dan zie je dat je bij DELA premie moet blijven betalen tot aan je overlijden, en bij Yarden en Ardanta niet. Bij Yarden betaal je namelijk slechts tot je 85 premie, en bij Ardanta stop je zelfs met betalen als je de leeftijd van 80 jaar hebt bereikt. Als jij denkt dat je heel oud gaat worden dan kan dat natuurlijk enorm schelen. 5 jaar premie is namelijk minstens €600 en dat geld laat je natuurlijk niet schieten. En voor de hoogte van het verzekerd bedrag maakt het allemaal niks uit, dit is namelijk bij alle vier hetzelfde bedrag: €8000.

Kinderen gratis meeverzekeren met uitvaartverzekering

Als je specifiek op zoek bent naar een uitvaartverzekering waarbij je gratis je kinderen kunt meeverzekeren dan zit je bij ikvergelijkonline.nl goed. Daar zie je namelijk ook welke opties de verschillende verzekeringsmaatschappijen bieden op dit gebied. DELA bijvoorbeeld, heeft de optie niet, maar biedt wel een flinke korting als je jouw kinderen wilt meeverzekeren. De andere drie (van de meest populaire) uitvaartverzekeringen bieden deze optie wel. Je kinderen zijn dan gratis meeverzekerd tot een leeftijd van 18 of 21 jaar, afhankelijk van de uitvaartverzekering die je kiest. En doordat de website van ikvergelijkonline.nl volledig onafhankelijk is, geven ze altijd kloppende informatie en trekken ze geen verzekeringsmaatschappij voor. Heel belangrijk natuurlijk, want alleen zo weet je zeker dat je de juiste keuze maakt.

Online abonnementen of verzekeringen vergelijken

ikvergelijkonline.nl is opgezet om de consument op een overzichtelijke manier diverse aanbieders van abonnementen of verzekeringen te laten vergelijken. Geld besparen was nog nooit zo makkelijk! De mogelijkheden voor een uitvaartverzekering bespraken we hierboven al, maar wat dacht je van een goedkoop internetabonnement? Als je echt perse de goedkoopste aanbieder wilt, en je vindt de snelheid van het internet niet zo belangrijk, dan vindt je deze natuurlijk via deze handige vergelijkingssite. ikvergelijkonline.nl heeft alle aanbieders van een dergelijk abonnement voor jou op een rijtje gezet, en maakt het je zo heel makkelijk om te kiezen. En ben je er eenmaal uit, dan kun je dat abonnement of die uitvaartverzekering ook heel gemakkelijk afsluiten. Je wordt doorverwezen naar de juiste pagina waar je je gegevens in kan vullen, en 5 minuten later is het al geregeld. Een nieuwe verzekering of abonnement afsluiten voor de laagste prijs was nog nooit zo makkelijk!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn