Wilt u een goede time management training volgen?

Wij hebben bij ons op kantoor een aantal mensen zitten die in principe heel goed werk leveren, maar die niet altijd even efficiĆ«nt met hun tijd omgaan. Dat is voor mij als werkgever heel lastig omdat je ziet dat deze mensen heel veel talent hebben, maar dat door onhandige planningen en dergelijke niet altijd optimaal kunnen benutten. Ik heb daarom al heel vaak geprobeerd om dingen te doen waardoor deze mensen beter zouden gaan plannen, maar dit werkte nooit echt. Ik heb daarom besloten om het anders aan te pakken en om een externe partij in te schakelen. Ik ben namelijk gaan kijken of ik mijn mensen een time management training zou kunnen aanbieden. Ik heb namelijk ooit zelf een time management training gevolgd en dit heeft mij heel veel opgeleverd en daarom leek het mij niet verkeerd om te kijken of ik mijn mensen ook een time management training zou kunnen aanbieden. Ik ben daarom gaan kijken waar ik een goede time management training kon vinden want ik had mijn time management training ooit in het buitenland gevolgd en het werd mij wat te gortig om met al mijn mensen naar het buitenland te moeten gaan. Ik heb daarom gekeken waar ik een goede time management training kon vinden en ik ben toen gewoon maar even wat gaan googelen om te zien waar ik terecht zou komen. Ik heb toen de site van timemanagement.net gevonden. Deze site vond ik heel interessant omdat je hier namelijk al heel veel goede tips kunt vinden en ook heb ik gemerkt dat je je hier kunt opgeven voor een time management training. Daar had ik wel oren naar en ik ben daarom gaan kijken naar de mogelijkheden om hier een time management training te gaan volgen met mijn mensen. Ik heb even contact opgenomen met de mensen van deze site en ik kreeg te horen dat zij binnenkort weer een time management training zouden starten. Ook konden wij met een eigen groep een time management training volgen en dat leek mij beter. Ik was blij om te merken dat dit heel eenvoudig geregeld kon worden. 

Deze time management training is ons goed bevallen

Wij hebben met een groepje mensen de time management training van deze site gevolgd en ik kan u zegen dat wij daar heel veel aan gehad hebben. Wij hebben namelijk gemerkt dat wij hier heel nuttige tips kregen en diepe inzichten hebben opgedaan. Wij kunnen hierdoor nu veel meer uit ons werk halen en daar hebben wij veel profijt van. Ik ben daarom ook heel blij dat ik mijn mensen deze time management training heb aangeboden want ik heb gemerkt dat zij hier heel veel aan gehad hebben. Ik kan u daarom een time management training ook van harte aanbevelen. 

Geef u vandaag nog op

Als u zich wilt opgeven voor de time management training, dan kunt u even:

  • Naar timemanagement.net gaan surfen 
  • Bekijken wat u hier allemaal aangeboden krijgt
  • Uw inschrijving via deze site te regelen 

Ik hoop dat u hier een goede training kunt vinden waar u echt iets aan zult hebben.                        

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn