Asfaltwerken

Avema Wegenbouw B.V. is de expert op het gebied van asfaltwerken en andere zaken die komen kijken bij de wegenbouw. Al sinds 1994 leggen wij verschillende soorten wegen aan, op een snelle en kwalitatieve wijze. Onze specialiteit is het aanleggen van asfaltverhardingen, zoals op industrieterreinen, agrarische terreinen, recreatieparken, particuliere terreinen en nog veel meer. En natuurlijk zijn wij ook beschikbaar voor het uitvoeren van overheidsprojecten. We beschikken over modern materiaal, waarmee iedere variant van asfaltwerken uit te voeren is. Nauwkeurig en efficiënt werken staat bij ons hoog in het vaandel! Heeft u interesse gekregen en wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek, zodat we u alles kunnen vertellen over onze werkwijze en wat wij voor u kunnen betekenen.

Asfaltwerken voor de industriële sector

In de industriële sector zijn asfaltwerken een belangrijk onderdeel van het productieproces. Asfalt zorgt ervoor dat u snel aan de slag kunt, dat uw zware materiaal niet wegzakt en dat iedereen zich efficiënt over de werkvloer kan bewegen. We zien dat het in de industriële sector vaak belangrijk is dat er op veel plekken asfalt wordt gelegd, ook als die plek minder toegankelijk is. Niet alleen omdat asfalt vaak een goedkopere optie is, maar omdat het onderhoudsarm is en toch in staat is om veel gewicht te ondersteunen. Dat betekent dat het asfalt niet wegzakt, ook niet als u er regelmatig met zwaar materiaal over rijdt. Om dit te realiseren is het natuurlijk wel belangrijk dat het asfalt bestand is tegen alle condities en voldoet aan de strengste kwaliteitseisen. Wij werken daarom altijd samen met u om het gewenste kwaliteitsniveau te bepalen en ook te bereiken. Daarbij houden we uiteraard ook rekeningen met de kwaliteitseisen die gelden voor asfaltwerken in uw sector, zodat u zeker weet dat het goed zit. Wij kunnen dit compleet voor u uitzoeken, zodat u echt geen omkijken meer heeft naar uw asfalt. Samen met u stellen wij een plan samen voor uw asfalt, waarbij we als uitgangspunt deze kwaliteitseisen nemen. Daarnaast kijken we naar wat uw gebruikseisen zijn: een toegangsweg die dagelijks door tientallen vrachtwagen wordt bereden moet aan andere eisen voldoen dan een stuk asfalt in de hoek van uw terrein waar u af en toe rijdt. Door hier goed naar te kijken en de asfaltwerken hierop aan te passen bepalen wij wat er nodig is, zodat u niet teveel betaald, maar ook geen omkijken meer heeft naar uw asfalt! Onze specialiteit is het realiseren van onderhoudsvrije asfaltwerken, die precies passen bij uw bedrijfsvoering. Neem voor meer informatie of een vrijblijvende offerte contact op met Avema Wegenbouw B.V. Een van onze projectleiders zal dan met u uw situatie doorspreken en bepalen wat het beste is voor uw situatie.

Voor iedere sector maatwerk

De eisen die aan asfaltwerken worden gesteld kunnen erg verschillen per sector. Zo is het bij een modern veeteeltbedrijf erg belangrijk dat de ondergrond van het asfalt zuurbestendig is, zodat er geen stenen in het voer kunnen belanden. Maar bijvoorbeeld in de recreatieve sector is het uiterlijk een stuk belangrijker, wat weer voor een ander soort asfalt zorgt. Wij werken al jaren met al deze verschillende sectoren en weten dus precies wat er speelt. We kunnen u daarom uitstekend adviseren wat geschikt is voor uw bedrijf en hoe we dat het beste kunnen realiseren. Iedere situatie is duidelijk anders, en wij werken graag met u samen om een unieke oplossing te realiseren. Daarnaast kunt u als particulier ook bij ons terecht, bijvoorbeeld voor het aanleggen van een oprit of het renoveren hiervan. Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op voor een gesprek!

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn