Landwinkel

Voor de meest authentieke artikelen gaat u naar Kaasboerderij Gein Genoegen. Deze boerderij in Abcoude is gericht op landelijke producten. Allemaal op ambachtelijke wijze bereid en met ingrediënten van de eigen boerderij. Naast de bijzondere bereidingswijze koopt u hier verse producten die dezelfde week nog zijn gemaakt op de boerderij. De boerderij wordt gerund door het echtpaar Bart en Jacolien Hogenhout. Met hun vier kinderen wonen zij op de kaasboerderij. Al sinds hun jeugd zijn zij bekend met het boerenleven en dus ook met de boerenproducten. Zij zetten dit graag voort met hun landwinkel in Abcoude. Na hun jeugdige ervaringen op een melkveebedrijf hebben zij beiden werkervaring opgedaan binnen andere branches, maar uiteindelijk zijn zij toch hun wortels achterna gegaan. De landwinkel Kaasboerderij Geingenoegen was al eerder eigendom van een ander echtpaar, maar is in 2010 overgenomen door Bart en Jacolien. De naam van deze landwinkel verwijst naar de kleine rivier ’t Gein in Abcoude. Het adres en de kaart staat weergegeven op de website kaasboerderij-geingenoegen.nl. De website geeft ook informatie over de producten die worden verkocht door Geingenoegen. Zo hebben zij een uitgebreid assortiment aan kazen en die zijn zeker een bezoek waard. Al is het maar om deze authentieke boerderij met eigen ogen te zien en te beleven.

Landwinkel: producten gemaakt van landelijke recepten

Naast de landelijke ingrediënten worden de producten gemaakt volgens authentieke recepten. Zo wordt de echte Goudse kaas gemaakt volgens het recept van Kaasboerderij Reijana hoeve. Door deze recepten aan te houden, wordt de bijzondere smaak van iedere kaassoort behouden. Ze hebben daardoor niet de smaak die we kennen van de producten uit de supermarkt, maar ze zijn juist voorzien van een unieke smaak die zo kenmerkend is van boerderijproducten. Dit is bij Kaasboerderij Geingenoegen niet beperkt tot een type kaas, maar wordt gelukkig toegepast bij meerdere kaassoorten. Ga daarom langs bij deze landwinkel in Abcoude voor de volgende kaasvariaties:

 • Brandnetel
 • Basilicum
 • Knoflook
 • Komijn
 • Truffel

Andere producten die worden gemaakt en verkocht door deze landwinkel zijn:

 • Zuivelproducten als verse volle melk, echte karnemelk en yoghurt
 • Diverse soorten boerenkaas naturel
 • Eieren
 • Honing
 • Mosterd
 • Jam
 • Landwijn

Allemaal zijn ze met de zelfde toewijding gemaakt, als wordt verwacht van een authentieke boerderij als deze. Loop deze landwinkel binnen en u komt in een hele andere wereld terecht. Geen massale supermarkt meer, maar een sfeervolle landwinkel met landelijke verse producten. Terwijl u daar rondloopt en uw producten uitkiest, maakt u een praatje met een van de medewerkers die u graag meer vertellen over de producten en de landwinkel. Boodschappen doen is bij deze kaasboerderij ontspanning en een indrukwekkend dagje uit.

Koop milieubewust met eigen verpakkingen

Wanneer een echtpaar als Bart en Jacolien teruggaat naar hun wortels als de boerderij en de landwinkel. Dan is het te verwachten terecht te komen in een wereld van passie. Dat is te zien aan de winkel zelf, de boerderij en te merken aan de producten. Steeds zoeken zij de beste ambachtelijke recepten om hun producten weer te verbeteren. Naast alles van hun eigen boerderij te gebruiken, staan ze ook voor duurzaamheid en milieubewustzijn. Op de website kaasboerderij-geingenoegen.nl staat het verzoek een eigen fles, beker of doosje mee te nemen. Hier kunt u dan de eieren, melk en kaas in doen en hoeven zij deze niet mee te geven in een verpakking. Dit voorkomt de afvalstromen van de boerderij. De landwinkel is niet alleen leuk om uw eigen boodschappen te halen, maar ook om unieke cadeaus te kopen voor een verjaardag of andere gelegenheid. De delicatessen als jam, landwijn en honing zijn mooie producten om weg te geven als een cadeau.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn