Zeer tevreden over bedrijfsuitje Twente

Outdoor Unlimited: hét buitensport bedrijf van Overijssel - Outdoor Unlimited

Onlangs heeft Outdoorunlimited voor ons een all-inclusive bedrijfsuitje Twente verzorgd. We zijn een middelgroot bedrijf dat klanten voorziet in drukwerk op maat. Omdat we met een vrij grote groep collega’s zijn, wilden we een personeelsuitje dat toegankelijk en gevarieerd was. Toen we op outdoorunlimited.nl terechtkwamen, bleek al gauw dat dit een uitstekende optie zou zijn voor ons bedrijfsuitje Twente. Een van de voorwaarden voor het uitje was dat we niet al te ver wilden reizen voor een dagje weg. We wilden namelijk zo veel mogelijk tijd hebben om te genieten van het dagje zelf. Tijdens ons bedrijfsuitje Twente verkennen was daarom een logische optie voor ons (ons bedrijf is in dezelfde provincie gevestigd). Omdat we aanvankelijk niet zo goed wisten hoe we de dag moesten invullen, hebben we contact opgenomen met de evenementenonderneming. Via de telefoon hadden we al gauw een vriendelijke medewerker aan het woord. We voelden ons direct serieus genomen en er werd volop de tijd voor ons genomen. De medewerker kwam met heel gevarieerde opties voor het personeelsuitje, zoals:

  • Een casino avond
  • Een arrangement in Twentse stijl
  • Een spannend survivalparcours

Samen met de medewerker hadden we op die manier al gauw een geschikt programma opgesteld dat perfect bij onze onderneming zou passen.

All-inclusive bedrijfsuitje Twente zeer goed geregeld

Na goed overleg en nuttige tips van de medewerker van Outdoorunlimited hebben we voor een all-inclusive bedrijfsuitje Twente gekozen. In dit arrangement zat echt alles inbegrepen, van de activiteiten tot ontvangst met koffie en een volledige lunch en uitgebreid diner. We wilden dit graag van tevoren vastgelegd hebben, zodat we op de dag zelf volop van de activiteiten konden genieten. Dankzij Outdoorunlimited konden we voor de lunch en het diner een voordelige deal krijgen. Zo waren we in al het eten en drinken goed voorzien, voor een lage prijs. Uiteindelijk ging het bij ons bedrijfsuitje Twente natuurlijk vooral om de activiteiten die we zouden gaan doen. Het leuke aan Outdoorunlimited is dat ze zo veel verschillende opties hebben wat betreft het programma. Iedereen van ons bedrijf was het er in ieder geval over eens dat we een actief programma wilden. Bij dit outdoor bedrijf zit je dan zeker goed. De onderneming beschikt over een eigen buitensportterrein. Op dit terrein zijn alle voorzieningen aanwezig, dus je bent er van alle gemakken voorzien. Onlangs zijn zelfs een survivalparcours en schietbaan aan het terrein toegevoegd. Daarnaast zijn er nog veel meer mogelijkheden, zoals boogschieten, touwtrekken en meer.

Vriendelijk en betrouwbaar bedrijf voor bedrijfsuitjes

Zoals je hebt kunnen lezen was ons bedrijfsuitje Twente een succes. We zijn zeer tevreden met de service en diensten van Outdoorunlimited en komen er zeker terug voor het volgende uitje. Een van de voordelen van deze onderneming is dat er zowel kleine als heel grote groepen terecht kunnen. Of je nu met 25 of wel 250 personen bent, er valt voor iedere groep wat te regelen. Maar ook over de medewerkers waren we zeer te spreken. Iedere medewerker was zeer vriendelijk en behulpzaam en er werd alles aan gedaan om het bedrijfsuitje Twente een succes te maken. Vanaf het eerste contact tot het einde van de dag voelden we ons daardoor op ons gemak bij deze onderneming. We kunnen Outdoorunlimited daarom ook zeker aan iedereen aanraden. Alle praktische zaken werden ook heel goed afgehandeld. Op de dag zelf kregen we steeds heldere instructies, maar de sfeer was tegelijkertijd ook heel ontspannen. De activiteiten waren uitdagend, maar ook heel leuk en toegankelijk. Kortom, het was een zeer geslaagde dag en we hebben allemaal erg ervan genoten. We kunnen niet wachten tot het volgende uitje. Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn