Tafelkleden

1001Tafelkleden.com - tafelkleed & tafelzeil webshop

Bij 1001TafelKleden.com vindt u meer dan 1001 verschillende tafelkleden, zodat u altijd het tafelkleed kunt vinden dat u mooi vindt en dat in uw interieur past. Van bekende merken als Blond Amsterdam tot simpele effen kleuren, alles is mogelijk bij 1001TafelKleden.com. Bijna al onze tafelkleden maken wij voor u op maat, zodat u precies het tafelkleed in huis heeft dat bij uw tafel past. En zelfs ronde of ovalen tafelkleden behoren bij ons tot de mogelijkheden. En daarbij kunt u dus ook kiezen uit allerlei verschillende designs, zodat u een stijlvol product in huis haalt, waar u nog jarenlang van kunt genieten. En speciaal in onze collectie vindt u nog ook extra grote tafelkleden, die tot wel 300 centimeter breed kunnen zijn. Hiermee kunt u dus ook de grootste tafels voorzien van een prachtig tafelkleed.

Tafelzeilen en tafelkleden voor iedere tafel

U vindt u bij ons tafelzeilen en tafelkleden, waarbij het grootste verschil het materiaal is. Een tafelzeil is gemaakt van plastic of is voorzien van een plastic beschermlaag, zodat het gemakkelijk af te nemen is. Een tafelzeil heeft daarom wel een kenmerkende andere uitstraling, die u misschien wat minder bevalt. Het voordeel van een tafelzeil is daarentegen weer dat een tafelzeil een stuk gemakkelijker schoon te houden is. Zo kunt u het tafelzeil gewoon op uw tafel laten liggen en het af en toe afnemen. U heeft dan altijd een schone tafel, voorzien van een vrolijke print. Met een tafelkleed is dit dus een stuk moeilijker, omdat deze niet af te nemen zijn. Wel zijn tafelkleden bijna allemaal wasbaar in de wasmachine, zodat u toch het tafelkleed schoon kunt houden. U kunt kiezen uit PVC tafelzeilen of afwasbaar gecoat tafellinnen. Het voordeel van een PVC tafelzeil is dat deze gemakkelijk af te nemen is en vaak een lagere prijs heeft. Hiermee heeft u dus voor een klein bedrag al een mooie print op uw tafel liggen. Afwasbaar gecoat tafellinnen is daarentegen iets duurder, maar heeft ook een luxer gevoel. Deze zijn gemaakt van katoen en daarna voorzien van een speciale coating, zodat het tafelzeil afneembaar is. Ook zijn deze tafelzeilen vaak geschikt voor de wasmachine, zodat u ook hardnekkige vlekken eruit krijgt. Deze tafelzeilen van behandeld tafellinnen zijn daarom een prima keuze als u een duurzaam tafelzeil wilt, dat toch chique aanvoelt. En uiteraard maken wij alle tafelzeilen op maat, zodat het zeil precies bij uw tafel past.

Op maat gemaakt

Ook tafelkleden behoren bij 1001TafelKleden.com tot de mogelijkheden. U vindt bij ons een ruim assortiment tafelkleden waar u uit kunt kiezen, met verschillende ontwerpen. Zo vindt u altijd het tafelkleed dat bij uw smaak en uw interieur past. Of kies eens voor twee verschillende tafelkleden, die u dan af kunt wisselen. Op deze manier past u gemakkelijk een designelement van uw interieur aan, terwijl u daar geen grote investering voor hoeft te doen. En het mooie is dat u bij 1001TafelKleden.com een tafelkleed in huis krijgt dat precies op maat is. Het tafelkleed valt dus perfect op uw tafel, niet alleen als u een rechte tafel heeft, maar ook als u een andere vorm tafel heeft. Wij kunnen uw tafelkleed ook rond of ovaal knippen, zodat het tafelkleed perfect past. Hierbij werken wij het tafelkleed ook direct af met bijpassende biaisband, zodat het tafelkleed niet gaat rafelen. Wat voor tafelkleed u dus ook zoekt, bij 1001TafelKleden.com vindt u zoveel verschillende tafelkleden dat u altijd de juiste keuze kunt maken. Van transparante tafelbeschermers tot luxe tafellinnen, alles is mogelijk. En natuurlijk wordt alles op maat gemaakt, zodat uw tafelkleed perfect bij uw tafel past. Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn