Wilt u iets laten maken aan de hand van vlakzeefdruk?

Wij hebben een kringloopwinkel waar mensen allerlei spullen kunnen kopen. Omdat wij gemerkt hebben dat er bij ons veel gestolen werd, hebben wij besloten dat het vanaf nu verplicht was om met een winkelmandje te gaan winkelen. Wij hebben toen gemerkt dat toen wij deze mandjes eenmaal hadden ingevoerd, er een tweede probleem ontstond: men begon de mandjes van onze winkel te stelen. Dat kon soms gemakkelijk omdat wij ook weleens mandjes van andere winkels bij ons in de winkel verkochten. Wij hebben daarom bekeken hoe wij konden zorgen dat onze mandjes duidelijk anders waren dan de overige mandjes in onze winkel. Wij hebben toen besloten dat wij aan de hand van vlakzeefdruk het logo van onze winkel op onze mandjes wilden laten aanbrengen. Wij hebben vaker met vlakzeefdruk gewerkt en wij zijn altijd zeer tevreden over deze techniek geweest. Wanneer je namelijk met vlakzeefdruk werkt, kun je heel mooie dingen maken en de prijs van vlakzeefdruk is doorgaans heel goed. Genoeg reden dus voor ons om een keer te kijken naar de mogelijkheden om te kijken wie wij in de arm moesten nemen wanneer wij weer iets met vlakzeefdruk wilden laten maken. Wij hebben toen gemerkt dat wij het beste even naar de mensen van VKprint.nl konden gaan. Deze site kwam al heel snel boven toen wij even gingen googelen naar de vraag waar wij het beste iets met vlakzeefdruk konden laten maken. Wij hebben toen gemerkt dat deze mensen veel te bieden hadden en daarom wilden wij graag met hen in zee gaan. Wij hebben even contact gelegd en wij hebben toen laten weten dat wij graag iets met vlakzeefdruk om het logo van onze winkel op onze mandjes aan te laten brengen. De mandjes zouden daar namelijk heel geschikt voor zijn en dus wilden wij graag zo snel mogelijk deze klus laten uitvoeren. Wij waren blij om te horen dat wij hier goed geholpen konden worden en ik kan u zeggen dat ik blij was dat wij deze mensen benaderd hebben. Wij hebben gemerkt dat wij hier heel goede vlakzeefdruk aangeboden kregen en ik kan u zeggen dat ik heel tevreden was over het feit dat wij onze mandjes meteen langs konden komen brengen.

Hier is vlakzeefdruk nog betaalbaar

Wij hebben gemerkt dat wanneer je graag iets met vlakzeefdruk wilt laten doen, je bij heel veel bedrijven een vermogen moet betalen. Daar waren wij niet per se op uit en wij zijn daarom blij dat wij deze mensen ingeschakeld hebben om onze vlakzeefdruk te realiseren. Mocht u daarom ook een specialist zoeken, dan kunt u altijd even naar de site van VKprint.nl surfen om te zien wat deze mensen voor u kunnen doen. 

Wij zijn zeer goed geholpen 

Wij hebben onze mandjes inmiddels van vlakzeefdruk laten voorzien en wij zijn heel tevreden over het resultaat. Alles ziet er keurig uit en iedereen kan nu zien dat deze mandjes bij onze winkel horen. Kortom:

  • Kijk even op VKprint.nl 
  • Bekijk even wat deze mensen allemaal voor u kunnen doen 
  • Plaats een bestelling wanneer u ook met deze mensen wilt werken 

Wij zijn blij dat wij hier zo goed geholpen zijn.          

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn