Wilt u een feedback training volgen?

Als manager moet ik vaak met de mensen in overleg die bij mij op de afdeling werken. Ik heb altijd gedacht dat ik een goede leider was, maar toen ik onlangs een grondige beoordeling van mijn superieuren kreeg, bleek dat bijna alle mensen op mijn afdeling vonden dat ik heel slecht was in het geven van feedback. Men vond mij te lomp en men vond dat ik natuurlijk niet fijn om te horen, maar ik zag wel gelijk dat er dus verbeterpunten te vinden waren voor mij. Ik ben toen gaan kijken wat ik kon doen om te zorgen dat ik dit aan zou kunnen pakken en ik heb toen gezien dat ik het beste een feedback training kon gaan volgen. Wanneer ik namelijk een goede feedback training zou weten te volgen, dan zou ik daar heel veel baat bij kunne hebben. Ik ben daarom gaan kijken waar ik een goede feedback training kon volgen omdat ik niet zomaar bij een of andere amateur in de leer wilde gaan. Ik had forse kritieken gekregen en ik vond daarom ook dat ik dit serieus aan moest pakken. Ik ben daarom gaan kijken naar waar ik het beste een feedback training kon gaan doen en ik heb toen grondig op het internet gezocht naar mogelijkheden. Ik heb toen gezien dat ik het beste een keer een blik op de site van feedbackgeven.nl kon gaan werpen. Deze site werd namelijk op meerdere plekken op het internet bejubeld vanwege het feit dat de mensen van deze site heel goede feedback training kunnen geven. Daar wilde ik dus graag meer van weten en ik ben daarom een keer naar deze site gegaan om te zien wat ik hier aan opties kon vinden. Ik had namelijk al besloten dat wanneer ik hier een goede feedback training kon vinden, ik deze graag zou willen volgen. Ik ben daarom de informatie over de feedback training die ik op deze site kon vinden, goed gaan doornemen en ik heb toen gezien dat deze mensen je echt heel veel mogelijkheden te bieden hebben. Ik kan u daarom zeggen dat ik heel enthousiast ben over deze site en ik ben daarom ook niet lang gaan nadenken over de vraag of ik hier al dan niet een feedback training zou willen volgen. Ik had namelijk gelijk in de gaten dat ik hier met een professional te maken had en ik wilde daarom graag zo snel mogelijk beginnen aan mijn feedback training. 

Mijn feedback training was heel nuttig

Ik heb de feedback training inmiddels achter de rug en ik kan u zeggen dat ik hier heel erg tevreden over ben. Ik heb namelijk gemerkt dat wanneer je een feedback training volgt, je heel veel nuttige kennis opdoet waar je de rest van je leven iets aan zult hebben. Niet alleen op professioneel vlak was deze feedback training daarom erg nuttig, ook op persoonlijk vlak heb ik veel aan deze feedback training gehad. 

Wilt u zich ook graag inschrijven? 

Mocht u zich ook graag willen inschrijven, dan kunt u:

  • Even naar de site feedbackgeven.nl surfen 
  • Bekijken wat u hier aan mogelijkheden kunt vinden 
  • Op korte termijn al deelnemen aan uw eerste trainingssessie 

Ik hoop dat u hier ook veel zult leren. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn