Veelzijdige hotelarrangementen in Overijssel

Veelzijdige hotelarrangementen in OverijsselHeeft u wel eens over hotelarrangementen in Overijssel nagedacht? Overijssel is een prachtige provincie die voor veel mensen nog onontdekt is gebleven en dat terwijl deze prachtige provincie zoveel heeft te bieden. In diverse plaatsen en steden zijn talloze bezienswaardigheden te bezoeken. Denk aan:

  • Zwolle
  • Deventer
  • Kampen
  • Enschede
  • Almelo
  • Hengelo

Met 25 gemeenten die stuk voor stuk prachtige historische locaties herbergen, bekende en onbekende musea bevatten en gelegen zijn in wonderschone natuurgebieden, is Overijssel bij uitstek een provincie om een midweek of een lang weekend weg te plannen. Dit kan heel goed met hotelarrangementen in Overijssel. We nemen daarbij de proef op de som door naar de arrangementen te kijken die Hotel ’t Kruisselt aanbiedt op kruisselt.nl.

In combinatie met hotelarrangementen Overijssel ontdekken

Hotelarrangementen in Overijssel zijn niet nieuw, maar wel erg aantrekkelijk, zeker in verschillende tijden van het jaar. Zo biedt Hotel ’t Kruisselt verschillende hotelarrangementen in Overijssel aan die aansluiten op het seizoen en de activiteiten in de omgeving. Neem bijvoorbeeld de herfst, het seizoen om buiten te genieten van lange wandelingen door bossen en velden, waarbij de prachtig verkleurde bomen duidelijk accentueren hoe mooi dit deel van Nederland is. Onder de hotelarrangementen in Overijssel die Hotel ’t Kruisselt aanbiedt zijn Herfstspecials te vinden, van 3 of 4 dagen, waarbij u naast uw overnachting ook kunt genieten van een uitstekend ontbijt en rijkelijk geserveerd driegangenmenu. U kunt gebruik maken van de jeu de boules baan, het binnenzwembad en de hotelfietsen. Het is daarbij zelfs mogelijk om tegen een geringe meerprijs een e-bike tot uw beschikking te hebben. Er is een infraroodcabine aanwezig en in het gehele hotel heeft u een gratis WiFi waarvan u gebruik kunt maken. U wordt uiteraard ontvangen met een heerlijk welkomstdrankje en dat alles voor een vaste prijs per persoon. Bij de hotelarrangementen in Overijssel die Hotel ’t Kruisselt aanbiedt bent u ervan verzekerd dat u één vaste prijs betaald voor alle luxe waarvan u wilt genieten.

Fijne feestdagen bij Hotel ’t Kruisselt

Net als de Herfstspecials worden onder de hotelarrangementen in Overijssel ook Winterspecials en Kerstspecials aangeboden. Wat denkt u van een aantal fantastische dagen in het midden van het Overijsselse landschap om uw kerstdagen in luxe te vieren? Het hotelarrangement in Overijssel dat speciaal voor de kerstdagen is samengesteld is zeer bijzonder en daarom vaak al snel volgeboekt. Daarom adviseren wij u om u eens te verdiepen in de hotelarrangementen in Overijssel waarbij u gebruik kunt maken van de Winter Wellness. Vooral na afloop van de drukke feestdagen is het weldadige gevoel van rust en ontspanning erg welkom. Onder de hotelarrangementen vindt u een v4-daags arrangement waarbij u verblijft in Hotel ’t Kruisselt, geniet van zowel het ontbijt als het driegangendiner dat we eerder al beschreven en één volle wellnessdag inclusief behandelingen. U kunt hierbij gebruik maken van de handdoeken en badjas die u ter beschikking worden gesteld. Alle sauna- en wellnessfaciliteiten mogen door u worden gebruikt en u kunt een Oolaboo-behandeling van één uur ondergaan, die is inbegrepen bij het arrangement. Wilt u meerdere behandelingen, dan krijgt u hier binnen het arrangement 10% korting op. De wellnessdag is inclusief lunch en dit is één van de hotelarrangementen in Overijssel die u gedurende de eerste drie maanden van 2019 kunt boeken. Reserveren kan eenvoudig online via de website kruisselt.nl of per telefoon. U betaalt hierbij nooit reserveringskosten. U ziet, er zijn vele mogelijkheden om Overijssel op een prettige en ontspannen manier te ontdekken. Wilt u meer informatie? Bekijk dan alle hotelarrangementen in Overijssel op de website van Hotel ’t Kruisselt.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn