Roll-up banner

Met een roll-up banner zorg je ervoor dat jouw evenement of stand opvalt. Zelfs van een verre afstand kunnen voorbijgangers in ieder geval zien dat die plek in het teken staat van jouw organisatie of evenement. Zeker als deze helemaal voorzien is van de bekende kleuren van of een ander opvallende foto of ontwerp. Wordt het logo afgedrukt op de roll-up banners, dan gaan bekende klanten, leveranciers en contacten jouw roll-up banner snel herkennen. Wat jij ook wilt afdrukken, Drukwerkdeal kan zorgen voor prachtige roll-up banners die de aandacht gaan trekken. Ga naar de website Drukwerkdeal.nl om die van jou samen te stellen en jouw ontwerp door te geven. Het is zelfs mogelijk om hiervoor gebruik te maken van de online ontwerptool om zelf iets te maken. Jouw gehele creativiteit kan jij kwijt op de website van Drukwerkdeal.nl en je mag ook je eigen bestanden aanleveren. Let wel goed op of deze voldoen aan de aanleverspecificaties die zij hebben opgesteld. Wanneer het ontwerp voldoet aan deze specificaties, dan is het voor Drukwerkdeal mogelijk het design zo prachtig mogelijk op de roll-up banner af te drukken. Zo voorkom je dat de verkeerde formaten worden doorgegeven en dat jouw ontwerp uit vorm is als deze eenmaal is afgedrukt op de roll-up banners.

Roll-up banners: de formaten en systemen

Naast de hoogwaardige afdruktechnieken biedt Drukwerkdeal.nl ook diverse variaties roll-up banners aan. Als eerste zijn ze verkrijgbaar in de verschillende formaten small, medium, large en XXL. Afhankelijk van jouw locatie kies jij de roll-up banner uit die hierbij past. Moet de banner bijvoorbeeld op een podium staan in een enorme zaak, dan is de XXL van 200 bij 300 centimeter perfect. Sta je op een beurs en wil je twee roll-up banners plaatsen dan kan de small van 85 bij 200 centimeter al voldoende zijn. Tenslotte heb je ook te maken met het aantal vierkante meters die je beschikbaar hebt. Vervolgens selecteer je het systeem waaraan de roll-up banner bevestigd wordt:

  • Budget: geschikt voor eenmalig gebruik.
  • Basic: voor actiematig gebruik.
  • Selected: perfecte prijs/kwaliteit verhouding, hoogwaardige kwaliteit met aantrekkelijke prijs.
  • Luxe: voor langdurige gebruik waarin het doek extra strak in rolt.

Stap voor stap stel jij de roll-up banner samen die past bij de gelegenheid waarvoor deze gebruikt wordt. Zelfs het materiaal van de roll-up banners kan geselecteerd worden. De meest aanbevolen uitvoering is de PVC frontlit B1 brandvertragend. Dit is een stevig zeildoek dat voor lange tijd gebruikt kan worden. Weet je zeker dat de roll-up banners vaker toegepast gaan worden? Selecteer dan de opties die een langdurig gebruik verzekeren. Gelukkig wordt dit allemaal aangegeven op de website van Drukwerkdeal.nl.

Het afronden van de bestelling

Vanaf 1 roll-up banner geef jij al een bestelling door op Drukwerkdeal.nl. Heb je meerdere roll-up banners nodig, dan geef je dat door. De oplage heeft eindeloze opties om jou voldoende roll-up banners te verzorgen. Onderaan de keuzelijst zie je het aantal oplages en de prijzen die daarbij horen. Het tarief is afhankelijk van het aantal roll-up banners die je bestelt en hoe snel je de bestelling wilt ontvangen. Hoe sneller de bezorging, hoe hoger het tarief. Drukwerkdeal.nl kan op zijn snelst binnen twee werkdagen de materialen bij je bezorgen. Maximaal duurt het vijf werkdagen voordat je de bestelling binnen hebt. Een andere optie is nog 3 werkdagen. Wanneer je jouw oplage en bezorgdag hebt geselecteerd, voeg je de ontwerpbestanden toe voor de roll-up banner. In het overzicht lees je nog de door jou geselecteerde eigenschappen voor de roll-up banners. Klopt dit allemaal en is jouw ontwerp toegevoegd? Dan voltooi je de bestelling zodat binnen een paar dagen de roll-up banner gebruikt kan worden.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn