Online mahjongen met duckpond mahjong

fairplayspelletjes - duckpond mahjongHet eeuwenoude Chinese spelletje waarbij je combinaties moet maken met stenen is inmiddels ook al jaren op je computer te spelen. Ook op fairplayspelletjes.nl kun je het online spelen. Dit is wel een heel speciale variant, want het heet duckpond mahjong en de plaatjes op de stenen zijn onder andere van bloemetjes en pacman poppetjes en natuurlijk eenden. Maar ook de volgende punten zijn speciale kenmerken van duckpond mahjong:

  • Er zijn maar liefst 24 verschillende levels die je kunt spelen
  • Spelen tegen de klok en zo je eigen tijd steeds proberen te verbeteren
  • Multiplayer modus om je vrienden of willekeurige spelers uit te dagen voor een potje

Online duckpond mahjong is dus niet zomaar een spel met stenen. Er zijn veel speciale spelonderdelen en je hoeft het spelletje nooit alleen te spelen. Onder de knop ‘speel nu’, voor single spelletjes, vind je de knoppen ‘daag een vriend uit’ en ‘daag willekeurig uit’. Op deze manier kun je dus ook het tegen anderen opnemen met duckpond mahjong en Fairplay Munten van hen winnen. Ook met een single spelletje kun je natuurlijk Fairplay Munten winnen. Hoe je het spelletje speelt lees je hieronder.

Hoe speel je duckpond mahjong

Dit Chinese stenenspel is een leuk spelletje en je kunt het altijd blijven spelen omdat het iedere keer weer anders is. Dit geldt ook zeker voor duckpond mahjong, want hier speel je niet zomaar, maar tegen de tijd. Bovendien zijn er dus wel 24 verschillende levels om te spelen. Hoe sneller je twee dezelfde stenen bij elkaar vindt en aanklikt, hoe meer punten je krijgt. Het is niet noodzakelijk dat je binnen 3 minuten het potje uitspeelt, maar als je dit wel doet krijg je ook nog punten voor tijdbonus. Zoals je ziet zit duckpond mahjong vol spanning en actie en dankzij de multiplayer modus ook nog interactie. Houd er bij ieder potje wel rekening mee dat de timer direct begint af te tellen wanneer je begint te spelen. Gelukkig kun je duckpond mahjong altijd even pauzeren als er even iets tussen komt. Als je terug bent kun je gewoon weer verder gaan met spelen. Het lijkt misschien simpel om steentjes bij elkaar te zoeken, maar het tegendeel is waar. Je wordt echt uitgedaagd om snel te spelen en tactisch te denken en dat maakt het juist zo een vermakelijk spelletje. Dit stenenspel wordt ook niet voor niets al zo lang in China gespeeld. Ook jij kunt het zo lang en zo vaak als je wilt spelen bij fairplayspelletjes.nl.

Wat heb je nodig om te spelen

Voor alle spelletjes bij fairplayspelletjes.nl heb je een account en Fairplay Munten nodig. Dit geldt dus ook voor duckpond mahjong. Gelukkig kun je binnen enkele seconden een gratis spelersaccount aanmaken met je emailadres en een wachtwoord. Na je account geactiveerd te hebben via de bevestigingsmail kun je gelijk beginnen met duckpond mahjong spelen. De Fairplay Munten krijg je als nieuwe speler gratis. Je krijgt gelijk 1500 muntjes om direct te kunnen gaan spelen en als deze op zijn krijg je nog eens 1000 gratis muntjes. Zo kun je dus al een behoorlijk aantal keer online Fairplay spelletjes spelen. Verder kun je ook de gegevens op je profiel aanvullen om meer muntjes te verdienen. Zelfs voor het ontvangen van de nieuwsbrief krijg je muntjes en iedere dag maak je kans op 10, 50 of 100 muntjes bij het dagelijkse kraslot. Zoals je ziet kun je op veel manieren munten verdienen om online spelletjes te spelen bij fairplayspelletjes.nl. Dit Chinese stenenspelletje behoort ook tot een van de mobiele spellen dus je kunt het waar je maar wilt ook gewoon op je mobiel of tablet spelen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn