Maak altijd gebruik van de juiste keuringsstickers

Op het moment dat je een arbeidsplaats betreedt, dan heb je te maken met allerlei machinerie en soms gevaarlijke omstandigheden. Een werkplaats is een plek waar gewerkt wordt en vaak wordt er ook gewerkt met materialen die je liever niet op hoofd hebt. Het is niet voor niets dat een bouwvakkershelm verplicht is op constructieterreinen en bouwterreinen. Veiligheid gaat immers voor alles en het is van groot belang om arbeiders te beschermen, maar ook mensen die op de werkvloer komen zonder dat ze daar aan het werk gaan. Om deze veiligheid te garanderen zijn keuringsstickers verplicht op elke arbeidsplaats. Keuringsstickers zijn te vergelijken met houdbaarheidsdatum stickers. Een dergelijke sticker wordt aangebracht zodat de consument kan zien tot wanneer het product te gebruiken is zonder gezondheidsrisico’s. Gebruik je het product nadat de datum op de verpakking is verstreken, dan neemt de kans op gezondheidsrisico’s toe. Natuurlijk kun je het product vaak nog wel gebruiken nadat de datum is verstreken, maar het is niet altijd verstandig. Vooral met producten als melk en eieren kun je beter geen risico nemen. Hetzelfde geldt voor kip dat je het beste zo snel mogelijk na aankoop kunt nuttigen. Een product als kip kun je echter ook invriezen en dan is de datum natuurlijk niet meer relevant. In dat geval is het echter wel noodzakelijk dat je de kip direct nuttigt na het ontdooien van de kip. Keuringsstickers op de werkplaats doen hetzelfde. De keuringsstickers worden op de apparatuur geplakt of op de volledige werkplaats. Op de stickers is te zien wanneer de werkplaats of apparatuur weer gekeurd moet worden. Tevens kun je de stickers gebruiken om aan te geven wanneer er voor het laatst gekeurd is. Op deze manier weet je precies wanneer er weer een keuring noodzakelijk is. Deze keuringen zijn noodzakelijk voor het garanderen van de veiligheid. Het is wat dat betreft te vergelijken met een verplichte APK keuring om de veiligheid van auto’s te garanderen. Je wilt op een werkplaats niet werken als je weet dat de machines en materialen nooit worden gekeurd. Machines slijten en hebben onderhoud nodig. Als je dit soort zaken verwaarloost, dan is het natuurlijk vragen om ongelukken. Daarom is het dus ook van groot belang dat een werkplaats veilig is en dat deze veiligheid gegarandeerd is. Dit bewerkstellig je door gebruik te maken van keuringsstickers. Zo ben je altijd op de hoogte van de staat van jouw werkplaats.

Waar kan ik terecht voor keuringsstickers

Wat je vervolgens wilt weten is natuurlijk waar je terecht kunt voor keuringsstickers. Een goede website voor goedkope keuringsstickers is meetwinkel.nl. Keuren is een vorm van meten, in dit geval het meten van kwaliteit, en dus vind je op de website van meetwinkel.nl een groot assortiment aan keuringsstickers. Keuringsstickers komen natuurlijk in verschillende soorten en maten en tevens heb je altijd de mogelijkheid om verschillende hoeveelheden te kopen. Dus als je veel keuringsstickers nodig hebt, dan doe je er ook goed aan om een grote partij te bestellen bij meetwinkel.nl. Niet alleen heb je dan direct alle stickers die je nodigt hebt, maar je profiteert ook nog eens van fikse korting omdat je een grote bestelling plaatst. Zo heb je bijvoorbeeld de volgende opties:

  • 200 stuks voor 29 euro
  • 400 stuks voor 49 euro
  • 600 stuks voor 75 euro
  • 800 stuks voor 89 euro
  • 1000 stuk voor 95 euro

Bestellen van stickers

Als je de stickers wilt bestellen, dan doe je dat door simpelweg op de knop ‘toevoegen aan winkelwagen’ te klikken. Daarna kun je direct verder gaan met afrekenen. Afrekenen hoeft overigens niet vooraf, maar kan op basis van een factuur.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn