Autostoelen bekleden

JT-autobekleding - Autostoelen bekledenHoudt u er erg van om uw auto uit te dossen met allerlei te gekke kleuren? Verft u bijvoorbeeld uw velgen regelmatig? Of hebt u allerlei spoilers aan de achterkant van uw auto hangen? Dan houdt u vast en zeker van “tunen”. Autotuning is erg populair in de wereld en ook in Nederland is deze rage niet te missen. Een belangrijk onderdeel hiervan is natuurlijk uw interieur. U wilt zelf ook riant kunnen plaatsnemen in uw stoere wagen dus dos het uit met leren stoelen of kies voor sportieve kuipstoelen met een 4-puntsgordel net als in ware sportwagens. Om uw autostoelen te bekleden hebt u wel heel wat achtergrondkennis nodig. Hebt u die niet, dan is het niet zo verstandig om het autostoelen bekleden zelf te doen. Het is vele malen moeilijker dan u denkt. En voor u het weet gaat u uw autostoelen bekleden met duur leer en snijdt u uzelf in de vingers. U wilt niet dat u per ongeluk uw zuurverdiende leer aan gort snijdt tijdens het autostoelen bekleden. Dat is niet alleen funest voor dit materiaal want u kunt het vervolgens wel vergeten om het nog te gebruiken. Ook bent u dan een dief van uw eigen portemonnee. Voor een kleine meerprijs kan het autostoelen bekleden worden uitbesteed aan ons. Klinkt u dat als muziek in uw oren en wilt u graag het autostoelen bekleden uitbesteden? Dan hopen we u er in deze tekst van te overtuigen dat het dan slim is om met ons in zee te gaan. Natuurlijk is het autostoelen bekleden niet alleen iets dat mensen die graag hun auto’s “pimpen” doen. Mensen met een oldtimer of een auto waar ze erg op gesteld zijn komen ook bij ons om hun autostoelen te bekleden door ervaren personeel. Dat is wat u van ons mag verwachten: ervaring en kwaliteit. We zijn een gerenommeerd bedrijf dat al erg veel mensen heeft geholpen. Kijkt u maar eens rond op de website en vergeet niet om dan vooral naar onze portfolio te kijken.

Uw autostoelen bekleden is helemaal niet zo moeilijk

Uw autostoelen bekleden is trouwens wel degelijk een moeilijk klusje als u dit zelf tracht te doen. Dat is iets wat we u af willen raden. Al was het alleen al om vele frustraties en irritaties te voorkomen. U wilt niet dat uw stoelen kapotgaan omdat het autostoelen bekleden maar niet wil lukken. Daarom willen we graag suggereren om in dat soort gevallen met ons contact op te nemen. We willen erg graag uw autostoelen bekleden zodat uw stoelen er weer uitzien als nieuw. Hebt u een auto en gaat uw wagen al vele jaren mee? Dan zult u vele slijtagesporen opmerken. Hoe goed u uw auto dan ook wast, het interieur verzorgt en stofzuigt, slijtage gebeurt nu eenmaal. Het is een onderdeel van de natuur. Alles leidt tot entropie en verval, zo ook uw autostoelen. Dat is nu eenmaal niet anders en u hebt het niet in de hand. Dus laat het u rustig overkomen. Er is met betrekking tot de bekleding van uw voorstoelen en achterbank een oplossing in de zin dat u ons in kunt huren voor het opnieuw autostoelen bekleden. In welke kleur u het dan ook wenst, wij staan voor u klaar. Qua materiaal hebt u een uitvoerige keuze bij ons. Zo kunt u kiezen voor stoere leren stoelen. Maar houdt u er niet van dat dieren geslacht worden voor uw plezier? Dan kunt u ook voor kunstleer gaan. Dit wordt ook wel skaileer genoemd en is geheel diervriendelijk. Natuurlijk kunnen we ook uw autostoelen bekleden met het originele materiaal. We gaan dan op zoek naar de producent en bestellen het bij hen. Het kan daardoor wel zo zijn dat er behoorlijk wat tijd overheen gaat. Maar dan hebt u wel origineel materiaal en dat is voor oldtimers een groot goed. Wilt u uw oude auto in glorie herstellen? Neemt u dan gerust contact met ons op en geef aan om welk type auto en welk model het gaat. We gaan vervolgens direct voor u op zoek zodat we het autostoelen bekleden snel kunnen uitvoeren. Naast leer is het tegenwoordig gebruikelijk om autostoelen te bekleden met synthetisch materiaal maar ook weleens met katoen. Kortom: er is voor ieder wat wils.

We doen dit voor u in een handomdraai

Het autostoelen bekleden van uw zuurverdiende auto is wat we graag voor u willen doen. Zit u dat wel zitten en zijn uw huidige stoelen tot op het metaal afgesleten? Wacht dan niet langer maar neemt u direct contact met ons op. Dat kan op diverse manieren:

  • Door ons op te bellen tijdens kantooruren
  • En e-mail te sturen. Vermeldt daarin welke auto en model u hebt, wat het bouwjaar is en wat voor bekleding u wenst. Tevens kunt u een offerte opvragen zodat u weet wat het u gaat kosten
  • Of vul het online contactformulier in. In alle gevallen komen we zo spoedig mogelijk bij u terug.

Dankzij ons kunt u uw auto weer omtoveren zoals het was toen u hem ooit kocht. Dankzij ons zal de waarde van uw auto zelfs toenemen. Wilt u graag dat we uw stoelen “tunen”? Laat dan door ons uw stoelen bekleden met leer in opvallende kleuren. En voor extra veiligheid voor de mensen op de achterbank kunt u er airbags in laten plaatsen. Dan beschermt u hen nog beter tegen ongevallen!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn