Krijg vandaag nog de letselclaim die u verdient

Een bedrijfsongeval of ongeluk is zo gebeurt. Indien u hierbij betrokken bent geraakt en er blijvend letsel aan overhoudt, kunt u de tegenpartij aansprakelijk stellen middels een letselclaim. Bij een letselclaim kunt u geld ontvangen van de tegenpartij voor bijvoorbeeld uw ziektekosten en emotionele schade. Letselschadebureau Zorg is uw expert op het gebied van een letselclaim. Wij kunnen u begeleiden in het gehele proces en doen dit met uiterste precisie, zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken. Wij leggen u graag uit wat wij kunnen doen voor uw letselclaim en hoe u deze in werking kunt zetten.

Wij begeleiden u bij uw letselclaim

In het dagelijks leven ligt een ongeluk altijd op de loer. Dit kan een licht of zwaar letsel met zich meebrengen. Het letsel dat u oploopt, kan zowel geestelijk als lichamelijk zijn, waardoor heel uw leven op zijn kop komt te staan. Aan de hand van dit letsel en de eventuele gevolgen, kunt u een letselclaim indienen bij de tegenpartij. Wij kunnen uw letselclaim indienen in het geval van een bedrijfsongeval, verkeersongeval of een medische fout. Wij gaan dan als het volgt te werk met uw letselclaim:

  • Intake met onze expert letselschade
  • Aansprakelijk stellen van de tegenpartij
  • Het opvragen van uw gegevens
  • Het aanvragen van voorschotten
  • De totale schade
  • Afwikkeling van uw letselschadezaak
  • Nazorg na afwikkeling van uw letselschadezaak

Als eerste gaan wij in gesprek met u over het ongeval en de opgelopen schade. Als u aangeeft welk soort letsel u heeft opgelopen tijdens het ongeval, kunnen wij u beter van dienst zijn. Hierop kunnen wij dan ook een passend advies geven. Zodra alles bij ons bekend is, stellen wij de tegenpartij aansprakelijk en vragen hem om een schadevergoeding. Aan de hand van uw medische gegevens kijken wij naar de hoogte van de schadevergoeding en vragen wij financiële voorschotten aan de tegenpartij. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over geld. Uiteindelijk ontvangt u de gehele schadevergoeding en wikkelen wij de zaak af. Ook na het proces kunnen wij u nog begeleiden in de vorm van deskundig advies. Bij al deze claims gaan wij zorgvuldig te werk en nemen alle zorgen bij u uit handen. Zo kunt u zich richten op uw herstel, terwijl wij ons bezighouden met de afhandeling van de letselclaim. Aan het eind van de rit kunt u terugkijken op een prettige samenwerking, waarin u op een succesvolle en eerlijke manier uw schadevergoeding heeft ontvangen.

Altijd gepast advies en ondersteuning

Letselschadebureau Zorg is uw bureau waar u terecht kunt indien u letselschade heeft opgelopen. Dankzij onze ervaringen en deskundigheid zorgen wij ervoor dat u krijgt waar u recht op heeft. Wij bieden u de best mogelijke juridische ondersteuning en begeleiden in het verhalen van uw letselschade. Dit doen wij door het hele land en alleen met de beste service. Wij komen daarom altijd bij u aan huis om uw zaak te bespreken. Uw gehele zaak wordt daarnaast behandeld door een vaste expert, die u bij elke stap in uw letselclaim op de hoogte houdt en indien nodig overlegt met u voordat de volgende stap wordt gemaakt. Hierbij doen wij altijd eerst de haalbaarheid van uw zaak beoordelen. Dit kost u niets! Maak daarom snel een afspraak om uw zaak te bespreken en kijk wat wij voor u kunnen doen. U kunt hiervoor, of voor het stellen van vragen, contact opnemen middels de contactgegevens die vermeld staan op http://letselzorg.nl. Onze medewerkers staan altijd voor u klaar om uw vragen te beantwoorden of om een gratis intakegesprek in te plannen. Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn