Een watermatras kopen

Mijn oom en tante hadden vroeger een watermatras en dat vond ik altijd erg interessant. Hun kinderen zijn slechts een en drie jaar jonger dan mij, ze hebben twee jongens. Toen ik jong was trok ik veel met mijn neefjes op en ik kwam regelmatig bij hun thuis. Ik kan mij herinneren dat ik vaak op het waterbed van mijn oom en tante sprong. Ik vond het altijd erg leuk hoe het matras bewoog en vroeg mij af hoe het zou zijn om daar op te slapen. Toen ik een keer bij mijn oom en tante logeerde kon ik even op het bed slapen en dat vond ik erg leuk. Vanaf dat moment wilde ik zelf ook een waterbed hebben. Mijn ouders vonden het niet nodig om voor mij zo een bed te kopen, het was ook erg duur, maar ik ben het nooit vergeten. Daarna had ik nooit een waterbed, tot een maand geleden. Mijn vriendin en ik wilden een nieuw bed kopen en ik herinnerde mij dat ik vroeger altijd een waterbed erg leuk vond. Mijn vriendin wilde eerst een normaal bed, maar ik kon haar uiteindelijk overtuigen. Ik beloofde dat ik het grootste gedeelte zou betalen en zei dat ik het erg graag wilde. Gelukkig vond ze het uiteindelijk geen probleem. We dachten dat het verstandig was om een extra stevig onderstel te kopen, aangezien een watermatras zwaarder is dan een normaal matras. We vonden bij een winkel in de buurt een mooi onderstel voor een goede prijs en besloten om dit te kopen. We moesten alleen nog ergens een watermatras kopen.

Een watermatras gekocht op merkwaterbed.nl

Het onderstel hadden we thuis neergezet en de maten opgemeten. Met deze maten gingen we op zoek naar een webshop om een watermatras te kopen. We zochten online naar webshops voor waterbedden en vonden verschillende websites. Mijn vriendin zei dat ik het watermatras mocht uitkiezen, maar ik wilde haar graag bij de keuze betrekken. Op een aantal websites zagen we dat de matrassen erg duur waren, hier wilden we niet bestellen. Een goede keuze leek ons de website  merkwaterbed.nl. Hier zagen we verschillende watermatrassen die we mooi vonden en ze waren hier goedkoper dan bij de andere websites. Het leek ons verstandig om advies te vragen en dat konden we gemakkelijk doen via de website. We gaven de maten door van ons bed en vroegen welk matras we het beste konden kopen. Dezelfde dag kregen we een email terug met de voordelen van de verschillende matrassen en welke de beste beoordeling had. We besloten om het matras met de beste beoordeling te bestellen. We zagen dat het matras voor een aantal werkdagen zou worden geleverd, maar dat was geen probleem. We hadden ons oude bed nog staan. Dat artikelen zoals dit na een aantal dagen geleverd wordt is normaal en we gingen hier al vanuit.

Blij met het nieuwe matras

We konden niet wachten met uitproberen toen het nieuwe watermatras binnen was gekomen. We waren erg blij met de keuze, want we sliepen die avond heerlijk en werden uitgeslapen wakker die morgen. Mijn vriendin had niet verwacht dat het matras zo lekker zou slapen. We gebruiken het matras nu bijna twee maanden en willen niet meer een andere matras. Voor een watermatras, of een waterbed ga je naar merkwaterbed.

  • We konden hier goedkoop een matras kopen
  • We kregen erg goed en vriendelijk advies van een van de medewerkers
  • Het matras werd binnen een aantal werkdagen geleverd
  • Het matras slaapt erg lekker en we willen geen ander matras meer
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn