Hoe kun je gastouder worden in Breda?

Als je gastouder wilt worden in Breda heb ik goed nieuws voor je, in deze stad zijn er namelijk niet helemaal niet zoveel! De vraag naar goede gastouders wordt steeds groter en dus is het een beroep waarbij het niet moeilijk is om klanten te vinden. Als je niet goed weet hoe je moet beginnen kun je het beste even contact opnemen met de mensen van thuiscreche.nl. Via Thuiscrèche kun je namelijk je eigen gastouderbureau starten, met hulp van een professional. De benodigde diploma’s en het enthousiasme om te starten hebben is namelijk heel belangrijk, maar niet voldoende om een succesvol gastouderbureau te starten. Gastouder worden in Breda doe je daarom het beste met de hulp van thuiscreche.nl. Daar zijn ze gespecialiseerd in excellente, kleinschalige opvang, en kun je terecht met al je vragen, of ze nu gaan over de inrichting van je woning of over de juridische kant van je nieuwe onderneming. Je zult immers jezelf als je gastouder wil worden in Breda moeten registreren bij de Kamer van Koophandel. Je wordt namelijk ondernemer, en zult vanaf dat moment een administratie moeten gaan bijhouden. Veel mensen vinden dit lastig en weten helemaal niet welke regels voor hen gelden. Bij Thuiscrèche helpen ze je daarbij. Ze leggen je precies uit hoe het werkt, welke stappen je allemaal moet zetten om je onderneming officieel te maken, en hoe je je administratie geacht wordt bij te houden. Ook de aangiftes inkomstenbelasting worden anders. Je gaat immers winst uit je onderneming maken in plaats van dat je in dienstverband bent (als je dat was…) en dus zul je in de meeste gevallen een boekhouder nodig hebben die die voor je gaat doen.

Gastouder worden in Breda: Hoe doe je dat?

Er zijn een aantal zaken heel belangrijk voor als je een gastouderbureau wilt starten. Of je nu gastouder wil worden in Breda of in een andere stad maakt niet uit, je zult in alle gevallen moeten voldoen aan de volgende eisen:

  • Je moet bepaalde diploma’s hebben, waaronder kinder-EHBO
  • Je huis moet geschikt zijn om kinderen op te vangen en te vermaken
  • Je moet ingeschreven staan bij de Kamer van Koophandel

Als je ervoor kiest om gastouder te worden in Breda via thuiscreche.nl dien je je bij hen aan te sluiten op franchisebasis. Dit wil zeggen dat je ervoor betaalt om gebruik te mogen maken van hun naam, logo en bekendheid. Veel gastouders merken dat het daarmee veel makkelijker is om klanten te vinden, voornamelijk doordat ze veel professioneler overkomen. 

Klanten vinden als gastouder

Als je via Thuiscrèche gastouder gaat worden in Breda begeleiden ze je bij het vinden van nieuwe klanten. Ze helpen je bij het realiseren van je website en de informatie die je daar allemaal op moet hebben staan. Je zult merken dat het als franchiser van Thuiscrèche niet moeilijk is om klanten te vinden. Het is namelijk een heel professionele organisatie, die bekend staat om kwalitatief goede opvang. Ze accepteren dan ook niet zomaar iedereen die zich als potentiële gastouder aanmeldt, maar alleen diegenen met de juiste diploma’s en ervaring. Gastouder worden in Breda is via hen dan zo gepiept, en binnen enkele weken kun je al aan de slag. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn