Heerlijke high tea Utrecht

Een High Tea in Utrecht is ontzettend leuk, maar waar kun je het beste terecht? Kom langs bij deKleineBaron, dan weet je zeker dat het goed zit! In het restaurant kun je niet alleen lunchen en dineren, maar kun je ook terecht voor een heerlijke high tea. Benieuwd naar de mogelijkheden? Surf dan naar https://www.dekleinebaron.nl/eten-en-drinken/high-tea en bekijk het aanbod! Wat zijn de voordelen van deze high tea in Utrecht?

  • Kleine en grote groepen
  • Uitstekend geschikt voor evenementen
  • Uniek lage prijs
  • Online reserveren

Om te beginnen is deze high tea in Utrecht geschikt voor zowel kleine als grote groepen. Je kunt al vanaf 2 personen terecht. Het is dus leuk voor een gezellige middag met een vriendin, of als setting voor een eerste date. Ook grote groepen zijn van harte welkom. In principe is iedereen welkom, maar als je met meer dan 30 personen komt, is het verstandig om vooraf even contact op te nemen. Je weet dan zeker dat er genoeg tafels beschikbaar zijn en er genoeg personeel op de been is. Verder is een high tea in Utrecht is uitermate geschikt voor evenementen. Daarbij kun je denken aan een feestje, of een bedrijfsuitje. Het menu is uitgebreid en divers. Voor iedereen zit er dus wat lekkers bij! Een high tea heeft als voordeel dat het niet de hele avond hoeft te duren. Je kunt in de middag afspreken en daarna weer verder met je dag. Dat is anders dan bij een diner, waar je meestal meerdere uren aan tafel zit. Tot slot is deze high tea in Utrecht een van de goedkoopste van de stad! Je kunt al terecht vanaf 15 euro per persoon! Wil je direct reserveren? Dat kan! Klik op de bovenstaande link en neem contact op. Je kunt bellen, e-mailen, of zelfs online reserveren!

High tea Utrecht: persoonlijk menu

Naast de gewone menukaart, kun je ook kiezen voor een persoonlijk menu. Wat houdt dat precies in? Eigenlijk is het heel eenvoudig: je geeft je wensen door en het menu wordt waar mogelijk daarop aangepast. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor biologische producten, of voor gerechten zonder bepaalde allergenen. Ook kun je kiezen voor unieke soorten thee, die in het normale pakket niet worden aangeboden. Het persoonlijke menu is ideaal wanneer je te maken hebt met vegetariƫrs, of mensen met een allergie. Je kunt de gerechten helemaal naar wens aanpassen. Heb je al vaker een high tea in Utrecht gedaan? Dan kan het ook leuk zijn om wat unieke combinaties of gerechten te proberen, gewoon omdat het kan! De high tea in Utrecht is dagelijks beschikbaar van 12:00 tot 15:00, behalve op maandag en dinsdag. Op maandag is het restaurant gesloten en dinsdag gaat de keuken pas om 17:00 open. Kijk vooraf even goed naar de openingstijden en plan je bezoek! Voor meer informatie over deze high tea in Utrecht ga je naar de site en neem je contact op via het contactformulier.

Online reserveren: hoe werkt dat precies?

Bij steeds meer restaurants kun je tegenwoordig online reserveren. Ook bij deKleineBaron is dit het geval! Het werkt als volgt: je kiest een bepaalde datum uit en bepaalt daarna het tijdstip. Daarna selecteer je het aantal personen waarmee je komt en ook de reden van het bezoek (high tea, lunch, borrel, kerst, diner etc.) Daarna laat je een aantal persoonlijke gegevens achter, waaronder je e-mailadres en je telefoonnummer. Heb je een kortingsbon gekregen bij een eerder bezoek, dan kun je deze ook invullen! Online een high tea in Utrecht reserveren is dus doodeenvoudig!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn