Een schrijfblok bedrukken voor jouw bedrijf

Als je een eigen bedrijf hebt, dan ben je altijd op zoek naar manieren om deze te promoten. Waarschijnlijk heb je een website die je regelmatig update, ben je aanwezig op social media en ook offline zal jij jouw marketingstrategie steeds weer bijwerken. Het inzetten van promotiemateriaal is een van de meest effectieve manieren om je bedrijf te promoten. Niet alleen vinden mensen het altijd prettig om iets te krijgen dat ze goed kunnen gebruiken, wanneer ze het product gebruiken worden ze iedere keer weer herinnert aan jouw bedrijf. Zelfs als zij jouw product of dienst op dit moment niet nodig hebben, dan zullen zij jouw bedrijf herinneren wanneer dit wel het geval is. Kies bijvoorbeeld voor een schrijfblok bedrukken bij Maxilia.nl. Je kunt kiezen voor verschillende formaten.

  • A4 blokken
  • A5 blokken
  • A6 blokken

Bedrijven passen dit promotiemateriaal op verschillende manieren toe. De kleinere formaten zijn handig om uit te delen op bijvoorbeeld beurzen. Een A4 schrijfblok bedrukken is handig voor wanneer je bijvoorbeeld vaak voor grote groepen spreekt en je wilt ze de mogelijkheid geven om notities te maken. Een groter formaat is echter minder makkelijk mee te nemen. Dit is dus iets waar je goed over na moet denken.

Jouw logo op een schrijfblok bedrukken

Je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt het op een schrijfblok bedrukken. Veel bedrijven kiezen voor het bedrukken van hun logo, maar je kunt het ook veel specifieker maken. Heb jij binnenkort een speciale actie? Dan kun je dit promotie door een schrijfblok te bedrukken met daarop de aankondiging van de actie. Denk bijvoorbeeld ook aan de opening van een tentoonstelling. Wil jij dit op een originele manier promoten? Dan is een schrijfblok bedrukken een zeer goede keuze. Wanneer je voor een kleiner formaat kiest, kun je deze makkelijk uitdelen. Mensen kunnen de blokken gebruiken en maken daarmee dus reclame bij andere mensen voor jou. Wij geven dan ook altijd de tip om ervoor te zorgen dat het schrijfblok bedrukken goed gebeurt en met een opvallend logo. Maak het zeker niet te klein. Het is de manier om je bedrijf te promoten en dan wil je dat natuurlijk wel goed doen. Op de website van Maxilia.nl vind je alle informatie over de formaten dat het logo moet hebben voor een schrijfblok bedrukken.

Meer informatie over een schrijfblok bedrukken

Een schrijfblok bedrukken is eenvoudig en snel gedaan. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen, is naar de website van Maxilia.nl te gaan en hier jouw keuze van het formaat aan te geven. Wil jij niet alleen schrijfblokken bedrukken, maar ook bijvoorbeeld notitieboekjes of pennen? Dan kun je dat hier ook laten doen. Zo kun je in een keer al je promotiemateriaal laten bedrukken en ben je meteen klaar. Als zelfstandige ondernemer weet je hoe belangrijk het is om op de juiste manier je bedrijf te promoten. Met behulp van Maxilia.nl kom je al een heel eind. Zorg er daarnaast voor dat je website op orde is. Als je promotiemateriaal gaat uitdelen, wil je natuurlijk dat de klanten een plek hebben waar ze meer informatie kunnen vinden over jouw bedrijf en je website is daar ideaal voor. Op de website Maxilia.nl kun je gratis een offerte aanvragen en daarbij krijg je meteen een sample. Je krijgt dus niet alleen een goed idee van de prijs, maar ook van het eindproduct. Daarnaast hebben ze een beste prijsgarantie en kun je natuurlijk digitaal ook direct zien hoe het product dat jij wilt bedrukken eruit komt te zien. Plaats vandaag dus nog je bestelling.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn