Beursgoochelaar

Iedereen is bekend met Hans Kazan en Hans Klok. Goochelaars en illusionisten zoals hen kunnen geweldige shows neerzetten. Kent u goochelaar Jordi? Deze goochelaar verdient het om eens in de spotlight te staan. Al van kleins af aan is hij druk in de weer met goochelen. Door de jaren heen heeft hij in Nederland maar ook in België een prachtige staat van dienst opgebouwd. Hij is uitgegroeid tot een van de bekendste goochelaars van dit land. U kunt hem inhuren als beursgoochelaar maar kan ook langskomen om uw vrijgezellenfeestje, kinderpartijtje of bedrijfsfeest kleur te geven. Laat het maar aan dit wonderkind over om u te verbluffen. Nadien zult u nog vaak terug moeten denken aan alle trucs van deze beursgoochelaar. In deze tekst willen we het graag hebben over beursgoochelaar Jordi en hoe u hem kunt inhuren zodat hij ook op uw jaarbeurs kan optreden! Want reken er maar op dat hij daar voor te vangen is. Met groot genoegen komt deze beursgoochelaar naar u toe en kan zowel uw eigen persoonlijke stand voorzien van de nodige entertainment. Maar hij kan tevens de beurs openen, afsluiten of tussendoor een aantal verbluffende shows weggeven. Geen enkele show is dezelfde. Jordi weet dan ook wel hoe hij een publiek stil moet krijgen. Doordat hij al decennia lang met grote passie dit werk doet heeft hij een arsenaal aan trucs in zijn mouw die hij met veel plezier eruit schudt. Zoals we net al zeiden is daardoor geen enkel optreden dezelfde. Zo hebt u de mogelijkheid om te kiezen uit zijn vaste repertoire maar wil hij ook graag met het publiek communiceren. Mensen voor de gek houden terwijl uzelf niet de dupe bent is altijd mooi om te zien. Pas maar op, hij kan zo voor uw neus staan. De trucs zijn natuurlijk voor alle leeftijden en geheel ongevaarlijk. Het is wel iets anders dan grote gevaarlijke trucs zoals u ziet bij illusionisten. Deze beursgoochelaar houdt het graag wat kleiner en kan als een ware tovenaar te keer gaan terwijl u alles kunt volgen. Maar volgt u daadwerkelijk alles? Vast niet, want u tuint er waarschijnlijk keer op keer in. Ook al lijkt het nog zo simpel, dankzij zijn ongelofelijke vingervlugheid is deze beursgoochelaar een lust voor het oog.

Zoekt u een beursgoochelaar? Kiest u dan voor Jordi

Er zijn heel wat jaarbeurzen in Nederland te vinden. De bekendste is zonder enige twijfel de beurs in Hoog Catharijne, in het hart van de mooie stad Utrecht. Daar worden het hele jaar door diverse beurzen gehouden naast vele vergaderingen en conferenties. Andere plekken waar men veel beurzen houdt zijn in de RAI van Amsterdam en het beursgebouw van Hardenberg. Ook het onlangs gerenoveerde Martiniplaza te Groningen moeten we niet in deze opsomming vergeten. Een beursgoochelaar als Jordi reist continu door heel Nederland. Hebt u liever dat u hem mee kunt nemen over de grens? Dan brengen we u graag met hem in contact want wie weet kunt u hem meenemen om uw bedrijf te promoten op een zeer originele wijze op beurzen in:

  • Frankfurt,
  • Parijs,
  • Londen
  • Of misschien nog wel verder!

Deze beursgoochelaar zal hoge ogen gooien als hij bij uw standje zijn trucs voordoet. U wilt uw product of uw dienst aanbieden. Dat is immers de hele reden waarom u op de jaarbeurs staat. Vindt u het lastig om het te marketen en denkt u dat er meer uit te halen valt? Dan kunt u deze beursgoochelaar inhuren. Hij zal namelijk een heel programma rond uw product bedenken en uitvoeren. Op die manier trekt u ten eerste erg veel publiek naar uw stand toe. Om de aandacht vast te houden zal de beursgoochelaar vervolgens zijn geweldige werk doen. Na de trucs zal uw publiek stomverbaasd zijn en u dus niet zo snel meer vergeten. Wellicht gaan velen al tot bestelling over of willen ze op zijn minst een offerte en informatiefolders meenemen. U doet er trouwens goed aan om relatiegeschenken mee te nemen met contactgegevens erop. Dan kan men in hun eigen tijd snel met u contact opnemen.

Niet alleen kan hij uw jaarbeurs opvrolijken!

Bent u helemaal niet op zoek naar een beursgoochelaar maar wilt u juist een goochelaar om uw feest of partijtje op te vrolijken? Kijkt u dan eens op goochelaarjordi.nl. U zult zien dat u deze beursgoochelaar ook voor diverse gelegenheden in kunt huren. Zo kan hij naast beursgoochelaar ook als tafelgoochelaar worden ingehuurd. Hij zal vele kaarttrucs en andere kleinere trucs doen. Wilt u hele shows door hem laten opvoeren? Niets is te moeilijk voor hem want hij verstaat de fijne kneepjes van het vak. Voor volwassenen als voor kinderen weet hij een puike show neer te zetten! Wilt u graag zelf leren goochelen? Misschien een leuk idee voor een bedrijfsuitje. Men leert samenwerken en communiceren en stiekem leert u toffe goocheltrucs om aan uw vrienden, familie en kennissen te laten zien. Kiest u dan de workshop goochelen die deze beursgoochelaar graag komt verzorgen. Als u een beursgoochelaar of andere type goochelaar zoekt dan zit u bij goochelaar Jordi goed. Neemt u eens contact met hem op als u wat meer wilt weten over de inhoud van de shows. Ook kunt u al heel wat foto’s op zijn website vinden net als informatieve promotiefilmpjes. Bel of e-mail met zijn management of vul het contactformulier in dat u terug kunt vinden op de website, ze komen snel bij u terug.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn