APK Apeldoorn

Bent u op zoek naar een goed adres voor een apk in Apeldoorn, dan bent  u aan het juiste adres bij Occasions 4u, het autobedrijf van Michel van Dam en Vincent Wilms, waar u:

  • Een APK kunt laten uitvoeren
  • Onderhoud of reparaties aan uw auto kunt laten uitvoeren
  • Een occasion kunt aanschaffen
  • Uw auto kunt verkopen

Sinds begin 2016 is dit bedrijf gevestigd in Apeldoorn en bieden zij onder andere diensten voor apk in Apeldoorn aan. Occasions 4u is erkend RDW bedrijf en heeft vele jaren ervaring in het goed onderhouden van allerlei typen auto’s. Voor een apk in Apeldoorn bent u dan ook bij hen aan het juiste adres.

Garagebedrijf voor meer dan een apk in Apeldoorn

Op occasions4u.nl kunt u kennis maken met dit garagebedrijf. U leest hier meer informatie over een apk in Apeldoorn en hoe u voor een apk in Apeldoorn een afspraak kunt maken. Als garagebedrijf is Occasions 4u allround en werken Vincent en Michel nauw samen om het onderhoud aan uw auto op professionele wijze uit te voeren. Waar het aankomt op de apk in Apeldoorn is het belangrijk dit tijdig te doen, tot minimaal twee maanden voor de vervaldatum van de apk-keuring. Hiermee voorkomt u boetes en kunt u met zekerheid weer een jaar door. Voor elke apk, en dus ook een apk in Apeldoorn,  geldt wel dat de apk een momentopname is. Het is geen garantie voor een goed werkende auto en onderhoud blijft belangrijk, door middel van een grote of kleine beurt en regelmatige check-up van de auto. Deze onderhoudswerkzaamheden kunt u tevens bij Occasions 4u laten uitvoeren. Dit bevordert de betrouwbaarheid van uw auto en hiermee voelt u zich zekerder op de weg. Het onderhoud bestaat uit vaste inspecties van zaken als motorolie en filters, de check van de belangrijkste vloeistoffen, het controleren van bijvoorbeeld de distributieriem die tijdig vervangen moet worden. Slijtage van remblokken en -schijven wordt gecontroleerd en er is altijd een grondige controle op de belangrijkste punten die de meest prijzige reparaties veroorzaken, zoals de waterpomp en aandrijfas. De expertise van Occasions 4u is breed, want ook storingen in de boardcomputer en problemen met de airconditioning kunnen worden aangepakt en verholpen. Veel van dit soort werkzaamheden zorgen ervoor dat een auto niet afgekeurd wordt bij een keuring voor de apk in Apeldoorn.  

Preventief onderhoud en meer

Al dit onderhoud is belangrijk voor een auto en preventief onderhoud voorkomt problemen. Zo is Occasions 4u ook erg alert op de banden van een auto. Wanneer deze aan vervanging toe zijn dan wordt u hierop geattendeerd en als de spanning niet voldoende is of er uitgelijnd moet worden, dan helpt dit garagebedrijf u hier graag bij. Zij voorzien u graag van advies, wat de beste band is voor uw auto, voor uw rijgedrag en voor welk weertype. Daarnaast vertellen zij u wat de staat van uw banden is en hoe u, door zelf uw spanning te controleren en bij te stellen, langer profijt kunt hebben van de banden die reeds onder uw auto zitten. Banden zijn mede oorzaak van afkeuring bij een apk, maar omdat deze zo belangrijk zijn voor uw eigen veiligheid, is het goed om de banden met regelmaat te laten controleren. U kunt bij Occasions 4u ook terecht voor zaken die niet met de apk verband houden. Wilt u bijvoorbeeld een trekhaak onder de auto laten zetten, dan kunt u ook hiervoor uitstekend terecht bij Occasions 4u. En bent u op zoek naar een leuke tweedehands auto, kijk dan eens op occasions4u.nl en ontdek de occasions die op dat moment op voorraad zijn. Occasions 4u staat graag voor u klaar.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn