Advies voor een hypotheek in Tilburg

Ik ben ruim twee jaar geleden begonnen met werken als zzp’er. Ik had daarvoor een baan bij een grote krant, maar de laatste jaren zijn er veel banen verdwenen. Er worden steeds minder kranten verkocht en er worden steeds minder abonnementen afgenomen. De laatste jaren waren er veel reorganisaties en ik wist dat de kans groot zou zijn dat ik ook mijn baan zou verliezen. Aangezien bijna alle kranten dit probleem hebben, wist ik dat het moeilijk zou zijn om een nieuwe baan te vinden in deze branche. Ik had bij een paar bedrijven gesolliciteerd, maar merkte dat het weinig zin had. Ik had daarna de keuze om in een andere branche te werken, of als zelfstandige te werken. Ik koos uiteindelijk om zelf iets te beginnen. Het eerste jaar was lastig, maar nu gaat het goed met mijn bedrijfje. Ik las wel eens online dat het moeilijk is voor zzp’ers om een huis te kopen en ik maakte mij daar een beetje zorgen over. Mijn vriendin en ik wilden graag samen gaan wonen, maar wisten niet of dat mogelijk zou zijn met mijn werk. Het leek ons verstandig om advies te vragen voor een hypotheek in Tilburg. Als we te weten zouden komen wat onze mogelijkheden waren voor een hypotheek in Tilburg, dan konden we daarna op zoek naar een huis, of appartement. Mijn vriendin heeft een goede baan, maar we wisten dat zij alleen geen hoge hypotheek in Tilburg kon krijgen. Veel mensen gaan naar een bank als ze een huis willen kopen, maar wij wilden graag onafhankelijk hypotheekadvies. Daarom leek het ons verstandig om naar een hypotheekadviseur te gaan.    

Een hypotheek in Tilburg via Hypadvies

Online zochten we naar een hypotheekadviseur voor een onafhankelijk advies voor een hypotheek in Tilburg. We vonden een aantal adviseurs in de buurt, een van deze bedrijven was Hypadvies. Op hun website https://hypadvies.nl/tilburg/ zagen we dat we gemakkelijk een afspraak konden maken. Afspraken waren ook mogelijk op avonden en op zaterdag, zodoende konden we samen heen gaan. Een kennismakingsgesprek zou gratis zijn en daarom vroegen wij dit aan. Tijdens het gesprek legden wij uit dat ik een zzp’er ben, maar dat we graag samen een hypotheek in Tilburg willen. Ik zei dat ik mij een beetje zorgen maakte, omdat ik niet wist of mijn inkomsten zouden meetellen voor de hypotheek. De adviseur zei dat het ook mogelijk zou zijn voor ons om een goede hypotheek in Tilburg te krijgen. Er zou voornamelijk naar de winst van mijn bedrijf van afgelopen jaar gekeken worden en dit was positief. We vonden het gesprek erg prettig en hadden veel geleerd. Achteraf besloten we dat we verder wilden met Hypadvies en vroegen een tweede gesprek aan. We kregen te horen voor wel bedrag we een hypotheek konden krijgen en zochten hierna naar huizen die wij konden kopen. We vonden na een paar week al een huis dat we erg mooi vonden.  

Ons eerste huis gekocht met de hulp van Hypadvies

De adviseur van Hypadvies hielp ons om alles voor te bereiden om het huis te kopen. We konden een geschikte hypotheek in Tilburg afsluiten met lage maandlasten. Onze hypotheek in Tilburg is iets anders dan normale hypotheken, maar is alsnog erg voordelig. Onze adviseur hielp ons veel tijdens de aankoop en stond altijd voor ons klaar. Wij kunnen Hypadvies aanraden als onafhankelijke hypotheek adviseur.  

  • Het kennismakingsgesprek was erg prettig
  • We vonden een geschikte hypotheek
  • Ze hielpen bij de aankoop
  • Stonden altijd voor ons klaar
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn