Zoekt u sandalen? Dames opgelet!

Bent u op zoek naar sandalen? Dames, dan kunnen jullie maar beter eens op spartoo.nl kijken want dit is de schoenenwinkel van jullie dromen. Er zijn sandalen te vinden maar ook voor heren. In deze tekst staan de sandalen voor dames centraal. Dus haast u na het lezen snel naar de site en zoek daar verder door bijvoorbeeld “sandalen dames” in te typen via de ingebouwde zoekmachine. Ook kunt u direct via de categorieën uw keuze maken.

  • Zo kunt u aangeven welk merk sandalen voor dames u zoekt,
  • Wat uw maximum en minimum bedrag is dat u zou willen uitgeven aan deze sandalen voor dames,
  • Of selecteer op uw favoriete stijl en kleur.

Vergeet niet om te kijken of de sandalen die u graag zou willen hebben ook op dit moment leverbaar zijn in uw schoenmaat. Per merk verschilt het nog weleens hoe schoenen en sandalen voor dames en heren uitvallen. Nike valt meestal klein uit terwijl sandalen vaak groter uitvallen. Daarom hanteren wij een retouroptie van 30 dagen! Dit is uw recht dus u kunt na het ontvangen van uw bestelling even passen. Zit het dan niet goed? Dan stuurt u het vrijblijvend terug en krijgt u of uw geld terug of de sandalen in de juiste maat toegestuurd. En mochten deze sandalen voor dames anders uitvallen dan u op de foto’s had verwacht, dan geldt deze zelfde garantie.

Sandalen voor dames verkopen we van diverse A-merken

Omdat wij van Spartoo enkel de beste kwaliteit aan sandalen voor dames willen aanbieden, doen we ons best om een selectie te maken van enkel A-merken. Daardoor weet u dat u kwaliteit in huis haalt terwijl u toch geen dief van uw eigen portemonnee bent. Want dergelijke sandalen gaan veel langer mee dan inferieure merken. U wilt niet elk jaar nieuwe sandalen voor dames hoeven kopen. Hoewel het aan de andere kant wel erg leuk is om online te shoppen. Veel vrouwen hebben een erg grote schoenencollectie en daarbinnen bevinden zich vele paren met sandalen. Omdat u jaren met een enkel paar kunt doen hebt u erg veel om uit te kiezen. Misschien kunt u zelfs zeven dagen per week een ander stel aantrekken in de zomer. Dit zijn geweldige schoenen voor het strand. Uw voeten worden lekker bruin in de zon terwijl u toch eenvoudig door het zand kunt open. Dankzij de dikke zool verbranden uw voetzolen niet en krijgt u geen harde steentjes in uw voet. Sandalen zijn ook geschikt om mee te zonnen. En als u lekker op vakantie bent en een kleine wandeling wilt maken dan kan dat ook prima op deze sandalen voor dames.

Bestellen kan direct, geheel online!

Hebt u nog vragen over onze sandalen? Velen zijn u al voorgegaan en hebben via onze website schoenen gekocht. U bent bij ons geen dief van uw eigen portemonnee want we vragen een eerlijke prijs voor onze producten. Ook betaalt u geen verzendkosten en leveren we standaard binnen 5 werkdagen. Meestal lukt dit trouwens al binnen 1 dag. Wist u dat u lid kunt worden van onze gratis nieuwsbrief? In die brief vindt u de laatste producten, scherpe kortingen en nog veel meer. Als u zich vandaag nog aanmeldt dan krijgt u 5 euro korting op uw volgende bestelling. Bent u tevreden over onze service? Dan kunt u uw mening geven. Uiteraard is opbouwende kritiek ook erg welkom want daarmee kunnen we onze dienstverlening verbeteren. En ook daar willen we u graag voor bedanken. Dus als u een recensie schrijft dan krijgt u maar liefst 10 euro bij uw volgende bestelling.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn