Wist u dat overnight delivery slechts één van onze specialiteiten is?

Zoekt u naar een Nederlands bedrijf dat u direct kan helpen met overnight delivery? Hebt u een pakketje dat morgen al bezorgd moet worden maar bent u bang dat dit met bijvoorbeeld PostNL niet meer gaat lukken? Dan is er S&B Koeriersdienst. Wij hebben bewezen dat overnight delivery binnen Nederland een fluitje van een cent is en dat we er zelfs prat op gaan dat we ook in andere landen een hoge graad van overnight delivery kunnen garanderen. En dat betekent dat we uw pakket binnen 24 uur hebben afgeleverd. Of het nu gaat om een particuliere of zakelijke bestelling en of de waarde laag of hoog ligt, wij zetten te allen tijde ons beste beentje voor en zetten alles op alles om de overnight delivery te kunnen garanderen. Kijk voor meer informatie trouwens ook zeker even op onze website want op sbkoeriersdienst.nl leest u wat wij zoal in huis hebben. Vanuit Weert, Limburg, zorgen we in heel Nederland voor een voorspoedige overnight delivery dankzij onze gemotiveerde koeriers en een zeer breed wagenpark. De zending, waar het zich dan ook bevindt, wordt afgehaald door ons op het door u gewenste tijdstip en zal direct naar de plaats van bestemming gereden worden. Voor eenmalige koeriersdiensten zijn wij te vangen maar als u op een meer reguliere basis gebruik wenst te maken van onze services dan houden we ons vanzelfsprekend zeer aanbevolen. In dat geval wilt u wellicht weten wat we u kunnen bieden, qua service en qua kosten. Neem eens contact op en ontvang binnen een werkdag een geheel vrijblijvende offerte. Daar kunt u altijd met ons over onderhandelen!

Dankzij overnight delivery zal uw spoedzending binnen 24 uur bezorgd zijn

Wij zijn dagelijks in de weer met overnight delivery bestellingen. Maar dat is zeker niet onze enige activiteit. Zo kunt u bij ons ook terecht voor onder andere:

  • Langdurige koeriersdiensten,
  • De distributie vanuit uw webwinkel of fysieke winkel als u bijvoorbeeld een thuisbezorgd service aanbiedt,
  • Naast overnight delivery bieden we next day en just in time delivery aan,
  • En ten slotte willen we de spoedzendingen die we internationaal verzenden per vliegtuig ook zeker niet onbenoemd laten.
  • Sbkoeriersdienst

We bieden aan het einde van het jaar een wel heel bijzondere dienst aan: het kerstpakket bezorgen bij uw eigen personeel. Want het op de fiets meenemen van die grote logge pakketten is geen pretje. Dit is voor uw werknemers ongetwijfeld een geschenk uit de hemel. Ook groothandelaren van kerstpakketten zonder logistieke hulpmiddelen kunnen het afleveren bij de diverse winkels en bedrijven aan ons overlaten. Zo leest u dat we naast overnight delivery een keur aan diensten bieden en we zijn zeker van plan om dit in de toekomst nog verder te ontwikkelen en uit te breiden. Hebt u zeer specifieke wensen? Geef ze dan gerust even aan ons door zodat we met dat idee onze dienstverlening wellicht kunnen uitbreiden!

Wilt u de gehele webshop distributie aan ons uitbesteden? Neem ook dan eens vrijblijvend contact met ons op

Of het nu om overnight delivery gaat of een geheel andere dienst, bij ons zult u keer op keer slagen en u zult ook ver onder uw budget blijven. Wilt u iets meer weten, hebt u bijzondere of specifieke vragen of zoekt u simpelweg naar een helder prijsoverzicht? Klim in de pen en stuur ons een mailtje. Ook telefonisch staan we graag voor u klaar. Bekijk de diverse wagens op onze website en houdt ook onze sociale media in de gaten want daar vindt u allerlei handige informatie over deze bijzondere koeriersdienst.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn