Werkt u al met qlikview?

Wij hebben een groot bedrijf en wij hebben daarom heel veel data beschikbaar binnen ons bedrijf over ons bedrijf. Dat is aan de ene kant heel interessant, maar het leidt bijna altijd tot problemen wanneer wij al deze data bijeen willen brengen om het goed te kunnen analyseren. Het is namelijk zo dat ons bedrijf heel organisch gegroeid is en dat heeft ertoe geleid dat de verschillende afdelingen binnen ons bedrijf niet met dezelfde programma’s werken. Dat leidt er dus toe dat je weliswaar veel data hebt, maar dat je geen overzicht kunt creëren omdat je de data niet goed aan elkaar kunt koppelen. Wij zijn daarom gaan kijken naar mogelijkheden om een oplossing voor dit probleem te vinden. Wij hadden namelijk het idee dat wij bij lange na niet het enige bedrijf zouden zijn dat dit probleem ondervond en dus zijn wij gaan kijken wat wij konden doen om toch overzicht te krijgen in alle data die wij hadden. Wij hebben toen gezocht op het internet en wij hebben toen gelezen dat heel veel bedrijven gebruikmaken van qlikview. Wanneer je met qlikview gaat werken, kun je er zeker van zijn dat je heel veel meer overzicht kunt creëren. Ik ben daarom gaan kijken hoe qlikview precies werkte. Het is namelijk belangrijk om te weten waar je aan begint wanneer je met iets nieuws wilt gaan werken want je wilt niet dat je een systeem nog onoverzichtelijker maakt dan het momenteel al is. Ik heb mij daarom heel goed ingelezen in qlikview en ik kan u zeggen dat ik steeds enhthousiaster werd naarmate ik meer over dit onderwerp las. Ik heb gemerkt dat veel bedrijven gebruikmaken van  qlikview en de reviews over qlikview liegen er niet om. Dit bedoel ik in de positieve zin. Ik heb namelijk gezien dat de bedrijven die met qlikview werken, daar heel positief over geschreven hebben. Dat was voor mij dan ook een belangrijke reden om een keer te kijken of ik ook met qlikview wilde gaan werken. Ik ben toen gaan kijken waar ik qlikview kon vinden en toen heb ik de site van provelu.nl gevonden. Deze site was alles waar ik naar op zoek was. 

Wij hebben overzicht dankzij qlikview     

Wij hebben gemerkt dat wanneer wij met qlikview zouden kunnen gaan werken, ons dat heel veel zou Werkt u al met qlikview?opleveren. Wij hebben toen de overstap gemaakt en daar zijn wij nog altijd heel blij mee. Wij merken namelijk dat wij nu wel alle data kunnen koppelen van de verschillende afdelingen binnen ons bedrijf en dat zorgt voor heel veel meer mogelijkheden. Wij zijn daarom ook zeer tevreden over het feit dat wij provelu.nl gevonden hebben en wij zijn hen zeer dankbaar dat zij qlikview hebben ontwikkeld. Kijk daarom ook een keer op de site als u ook met dit programma wilt gaan werken. 

Dit is een echte aanrader

Wij merken dat het heel belangrijk is om je data te kunnen gebruiken omdat je zo aan nieuwe plannen kunt werken en daardoor kunnen wij ons bedrijf laten groeien. Kortom:

  • Wij zijn blij dat wij zijn overgestapt
  • Wij merken dat wij nu veel meer overzicht hebben 
  • Wij kunnen veel beter plannen omdat wij onze data kunnen gebruiken 

Kijk ook nog even op provelu.nl. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn