Vooruitgang boeken met mijn personal trainer in Hoofddorp

Dennis Rijnshoeven is mijn personal trainer in Hoofddorp en wat voor een trainer. Ik ben erg onder de indruk van zijn betrokkenheid en zijn motiverend vermogen om op professionele manier ondersteuning en begeleiding te bieden in mijn sportroutine. Ik heb hem ingeschakeld via zijn website, drpersonaltraining.com nadat ik weer eens in een dip geraakt was met mijn training en daardoor steeds maar weer geen vooruitgang wist te boeken. Mijn personal trainer in Hoofddorp is degene geweest die me ertoe heeft weten te krijgen om deze vooruitgang wel te boeken. Dat is geweldig en daar ben ik hem zeer dankbaar voor.

Het trainen met mijn personal trainer in Hoofddorp

Ik heb samen met mijn personal trainer in Hoofddorp het programma doorlopen wat ik wilde volgen. Bij de eerste meeting hebben we eerst mijn doelen besproken en doorgenomen of deze realistisch zijn. Die bleken absoluut haalbaar en dus zijn we verder gegaan met een combinatie van:

  • Solo training onder begeleiding
  • Voedingsadviezen
  • Begeleiding via een app
  • Tussentijdse evaluaties om resultaten te bespreken en de training bij te sturen

Als personal trainer in Hoofddorp is Dennis voor zover ik weet de aangewezen persoon die je hierbij kan helpen. Te beginnen met de begeleiding die je krijgt tijdens het sporten. Er wordt niet alleen naar de oefeningen gekeken en het eventuele resultaat dat je daarmee kunt behalen, maar deze personal trainer in Hoofddorp kijkt ook naar jou als persoon en het doel dat je wilt hebben. Ik heb mezelf als doel gesteld om massa te kweken en spieren op te bouwen. Ik geef het graag toe dat ik het erg mooi vind om een gespierd lichaam te hebben en daaraan werk ik voor niemand anders dan voor mijzelf. Ik legde mezelf echter nooit de druk op dat ik voor een bepaalde tijd een bepaald doel bereikt moest hebben, maar daar ging het bij mij juist fout. Door iets meer van mezelf te verlangen dan ik al deed en door net wat meer op de oefeningen te letten en de voeding hierop aan te passen kon ik opeens grotere stappen zetten in kortere tijd. Ik boekte dus al snel progressie. Toch heb ik met mijn personal trainer in Hoofddorp afgesproken om een uitgebreid pakket van 24 sessies af te nemen. Ik vind de begeleiding erg fijn en merk dat ik daardoor me ook beter op verschillende spiergroepen kan concentreren. Door zijn begeleiding bereik ik meer en groei ik harder of kan ik me op sommige plekken juist meer op de definitie van de spiergroepen richten, zodat het er esthetisch beter uitziet. Je bent als het waren aan het beeldhouwen met je eigen lichaam en dat de meeste mensen die aan fitness doen dit alleen doen maakt mij niet uit. Mijn personal trainer in Hoofddorp ondersteunt mij en leert mij ook hoe ik het straks met minder of helemaal geen begeleiding af kan. Dat is ook de reden waarom ik zo blij ben met de toevoeging van de app die Dennis aanbiedt.

De online coaching van Dennis Rijnshoeven

De Dennis Rijnshoeven Personal Training applicatie werkt met een maandabonnement waarmee je als het ware dag en nacht in contact staat met Dennis als personal trainer, in Hoofddorp, maar ook daarbuiten, want de app is voor iedereen beschikbaar. Hoeveel je betaalt per maand is afhankelijk van de lengte van de overeenkomst die je afsluit om de app te kunnen gebruiken. Je kunt dan zo veel en zo vaak mailen en appen met Dennis als je wilt, je krijgt trainingsschema’s op maat en elke vier weken een nieuw schema, plus wekelijks telefonische coaching. Hiermee ga ik mijn doelen absoluut halen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn