Uw huis verbouwen door Poppink

Zoekt u naar een bedrijf dat de uw woning kan verbouwen, dan moet u eens een kijkje nemen op de website van de firma Poppink. U zult al snel merken dat ze veel ervaring hebben met het verbouwen van huizen. Natuurlijk zegt een website lang niet alles, dus het is zeker slim om eens contact te leggen met de experts van Poppink. Zij zullen u perfect kunnen uitleggen hoe ze bijvoorbeeld te werk gaan wanneer u het plan heeft om te gaan verbouwen. Wat is de eerste stap als het aankomt op verbouwen en hoe zorgen ze ervoor dat het verbouwen zo vloeiend mogelijk verloopt? Dat zijn vragen die deze mensen graag voor u beantwoorden. Wilt u alvast bouwtips lezen als het gaat om verbouwen, dan vindt u alvast verschillende voordelen op deze site:

  • Verbouwing leidt tot betere verkoop huis
  • Nieuwbouwwoning: geen kosten koper
  • Waar op letten bij aanschaf bouwkavel?
  • Breng tuinontwerp in overeenstemming met het huis

Maak gebruik van de genoemde telefoonnummers of email-adressen die u op de site kunt vinden. U kunt trouwens ook een brochure aanvragen die u eens rustig in uw eigen tijd door kunt lezen. Vraag deze aan via de website. Wie weet laat u binnenkort uw huis verbouwen door Poppink!

Kies bij verbouwen voor een echte specialist

U heeft enige tijd geleden een prachtig huis gekocht met karakter. Het was even moeizaam om de financiën rond te krijgen, maar gelukkig is het u toch allemaal gelukt. Het heeft niet zo gek lang geduurd voor u uiteindelijk hoorde dat u de nieuwe eigenaar van de woning zou zijn. Eerlijk gezegd had u de woning al jaren op het oog, maar tot voor kort was het gewoonweg niet mogelijk om hier uw intrek in te nemen. Het was namelijk van een ouder stel, dat hier al hun leven lang woonde. Als kind fietste u hier vaak langs en keek u gefascineerd naar de prachtige gevel van de woning. Het betreft een vrijstaande woning en is gelegen aan een fijn en rustig straatje. Er zijn wel wat buren, maar daar heeft u geen last van. Iedereen die hier woont is er gesteld op zijn of haar rust. Er groeien prachtige bomen in, waar vaak uilen in gaan zitten in de avond. Ook daarom vond u het als jongetje erg leuk om er langs te fietsen en even te stoppen, omdat er onder die bomen altijd genoeg uilenballen waren te vinden. Die uilenballen vond u in die tijd enorm interessant. De eigenaren van de woning waren er minder blij mee, omdat het betekende dat u even de tuin in moest lopen. Ze waren er gesteld op hun privacy, dus het moest allemaal stiekem gebeuren. Inmiddels zijn deze mensen hoogbejaard en zijn ze verhuisd naar een verzorgingstehuis. Het was u gelijk wel duidelijk dat er lange tijd niets is gedaan aan het pand, want het verkeerde van binnen in een behoorlijk erbarmelijke staat. Het was dan ook eerder een feit dan een keuze dat verbouwen een logische zet zou zijn. Vrijwel alles zou eruit gesloopt moeten worden, terwijl u niet het karakter van de woning aan wilde tasten. Tijdens het verbouwen heeft u de hele keuken eruit gesloopt, de douche, het toilet en heeft u centrale verwarming aan laten leggen. Ook heeft u, tijdens het verbouwen, overal dubbele beglazing laten aanbrengen. Alle ramen waren nog van enkel glas. U kunt zich voorstellen dat het in de winter onbehaaglijk koud moet zijn geweest. Toen het plan bestond om te gaan verbouwen, heeft u gelijk in het plan een extra slaapkamer meegenomen. Er waren namelijk maar twee slaapkamers aanwezig, terwijl er ruimte was voor meer. Het leek u een goed idee om ook een logeerkamer annex speelkamer te maken, wat de waarde van het huis hoger zou maken. U had niet het plan om na het verbouwen de woning te verkopen, maar u wilde in ieder geval optimaal gebruik maken van alle beschikbare ruimte. Het huis verbouwen heeft u echt niet helemaal zelf gedaan. Daarvoor heeft u zelf te weinig kennis in huis. Om het huis verbouwen zo goed mogelijk te laten uitvoeren, heeft u daarvoor een gespecialiseerd bedrijf in de arm genomen. Via het internet bent u op zoek gegaan naar een bedrijf bij u in de buurt. Nog niet eerder had u te maken gehad met het verbouwen van een woning, dus u wist ook niet precies wat de mogelijkheden waren. Al vrij snel kwam u uit bij de firma Poppink.

Tips over duurzaam wonen

Deze firma bleek veel ervaring te hebben met onder andere het uitvoeren van verbouwingen. Op de website vond u al diverse handige bouwtips. U besloot om deze gewoon eens door te lezen. Omdat uw voorkeur eigenlijk gelijk al uitging naar een duurzame verbouwing, vond u het zeer prettig om te lezen dat deze firma ook alles weet over duurzaam wonen. U vond het interessant om deze informatie te lezen en u zou ook beslist melden aan deze specialisten dat u het belangrijk vond om een duurzame woning tot stand te laten komen. Het pand had bijvoorbeeld een open trap midden in de woonkamer, wat u ook al bijzonder onhandig vond. Er zal in die tijd vast een reden zijn geweest waarom het ontwerp zo is gemaakt, maar u wilde hier zo snel mogelijk vanaf. Eén van de voordelen zou onder andere zijn dat er veel minder warmteverlies zou ontstaan. Dat zou voordelig uitpakken voor de elektriciteitsrekening.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn