Uw administratie uitbesteden aan een professioneel administratiekantoor

actium - Administratie uitbestedenDe administratie uitbesteden, dat heeft verschillende aantrekkelijke voordelen. Helemaal wanneer u de administratie wilt uitbesteden aan Actium. Op de website leest u alles over de diensten die ze u aan kunnen bieden en vindt u tegelijkertijd ook inhoudelijke informatie over de verschillende diensten. Zo weten ze bijvoorbeeld ook alles over verschillende belastingvoordelen, zoals:

  • Zelfstandigen- en startersaftrek
  • MKB winstvrijstelling
  • Kleine ondernemersregeling voor de BTW

Zit hier een onderwerp bij waarover u vragen heeft? Twijfel dan niet om eens contact te zoeken met de professionals van Actium. Of u nu uw administratie uitbesteden wilt of meer wilt weten over verzekeringen, bij deze firma zit u altijd goed. Maak eens gebruik van het telefoonnummer dat u bovenaan op de site ziet staan.

De administratie uitbesteden heeft vooral veel voordelen

We hebben het maar druk met elkaar. Zeker als ondernemer weet u precies dat het ondernemen geen 9 tot 5 baan is. U maakt vaak lange uren op een dag en misschien gaat u zelfs in het weekend ook nog werken. Toch is het ultiem om eigen baas te zijn en alles zelf in de hand te hebben. U bepaalt welke koers het bedrijf gaat varen en u kunt uw creativiteit er optimaal in kwijt. Er zijn echter zaken die minder aangenaam zijn, zoals het doen van de administratie. Persoonlijk weet ik hoe het is om de hoeveelheid administratie te zien groeien. De stapel wordt groter en groter, vaak door uitstelgedrag. Daardoor ziet u er steeds meer tegenop om de administratie te doen. U vindt het maar niks om alles bij te moeten houden. Daarbij komt misschien ook nog eens dat u echt niet helemaal op de hoogte bent van alle regeltjes. Ik kan me daar goed in vinden. Voorheen deed ik de administratie ook nog zelf. Ik vond het regelen van een boekhouder aan de te dure kant. Het betekende dat ik de boekhouding steeds maar voor me uit schoof, maar ook veel tijd ermee kwijt was als ik er dan eindelijk aan begon. Dat heeft me doen besluiten om het anders te gaan doen. De administratie uitbesteden, dat is iets wat ik wilde gaan proberen. Mijn administratie uitbesteden zou me wel wat geld gaan kosten, maar tegelijkertijd zou het me veel energie en vooral tijd opleveren. Die tijd zou ik kunnen gebruiken om de kosten te dekken van het inschakelen van een boekhouder. Uiteindelijk zag ik alleen maar voordelen van de administratie uitbesteden. Ik besloot het erop te wagen. Ik kan zeggen dat het een erg goede keuze is geweest. Het lucht enorm op om zeker te weten dat een echte vakman mijn administratie helemaal in de hand heeft. Wilt u nou ook de administratie uitbesteden aan een specialist? Dan kunt u daarvoor terecht bij Actium. Dit is een boekhoudkantoor dat zich richt op alles wat te maken heeft met administratie en belastingen. De mensen achter Actium zijn erg ervaren en hebben de benodigde kennis op zak.

Ook starters helpen ze graag op weg

Wilt u hier uw administratie aan uitbesteden? Dan is dat zeker een goede keuze. Ga naar de website Actium.nl en ontdek wat ze voor u kunnen betekenen. Wist u bijvoorbeeld dat ze ook begeleiding bieden aan starters? Als starter komt er veel in één keer op u af. Het kan zijn dat u daardoor door het bos de bomen niet meer ziet. De mensen van Actium zijn u graag van dienst. Ze helpen u met al uw vragen en wensen. Ga naar de site en ontdek wat deze firma voor u kan betekenen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn