Snelle vochtwering

Soilidvocht - VochtweringVoor zowel particulieren als bedrijven is het een nachtmerrie, vocht bij bouwwerkzaamheden of in een ruimte die net helemaal af is. Door goede vochtwering bent u gelukkig snel weer van dit probleem af. Vochtwering kan voor verschillende projecten worden uitgevoerd. Denk hierbij bijvoorbeeld aan grote vochtplekken die optreden in bouwputten. Wanneer er een grote bouwput ontstaat door bijvoorbeeld de bouw van een ondergrondse parkeergarage, komt er gedurende de maanden dat de bouw bezig is veel vocht opzetten. Water zal er op den duur eerst uitgepompt moeten worden en wanneer dit gedaan is moet het vocht uit het beton worden gehaald voordat er verder kan worden gegaan met de boorwerkzaamheden. Het is heel vervelend wanneer de bouw hierdoor veel vertraging oploopt en daardoor is het van belang dat de vochtwering uitgevoerd wordt door een bedrijf dat er veel kennis van heeft. U kunt het beste Soil-ID inhuren voor al uw werkzaamheden op het gebied van vochtwering. Dit is een klusje dat u alleen aan de besten over moet laten. Vochtwering kan overal in beton zitten. Het tast de hele laag aan en moet daardoor zo snel mogelijk ongedaan worden gemaakt. Met de professionele technieken ontstaat er een hele praktische aanpak waar iedereen baat bij heeft. Daarnaast zijn er nog een aantal andere voordelen wanneer u kiest voor Soil-ID:

  • Een snel resultaat
  • Discrete oplossingen
  • 24 uur per dag, 7 dagen per week paraat voor vochtwering

Door deze voordelen heeft u het vocht zo uit uw bouwput of huis geweerd. Vochtwering is noodzakelijk om de structuur van het gebouw goed te houden. Wanneer er teveel water in de muren komt tast dit de sterkte aan en dat is natuurlijk heel slecht. Vooral grote bouwputten moeten goed kunnen blijven, omdat er anders gevaarlijke situaties kunnen ontstaan. Snelle vochtwering is dan ook heel belangrijk.

Vochtwering in de kelder

Een andere specialiteit van Soil-ID is vochtwering in de kelder. U kent het vast wel, een kelder die vochtig aanvoelt met nattige muren waar u absoluut geen eten in op kunt slaan. Vocht is voor veel meer dingen slecht dan alleen maar voor de muren en voor het huis zelf. Door vocht ontstaan allerlei verschillende schimmels en deze kunnen zeer schadelijk zijn voor de gezondheid. U kunt bijvoorbeeld last krijgen van uw longen en veel gaan hoesten. Maar ook traanogen behoren tot de mogelijkheden. In elk geval helemaal niet leuk en het is dan ook goed om zo snel mogelijk aan de slag te gaan met vochtwering. Veel kelders zijn van zichzelf helemaal niet waterdicht. Dit is iets wat veel mensen vaak vergeten. Wanneer het grondwater onder het huis stijgt door bijvoorbeeld langdurige regenval, kan het zo zijn dat het water ineens de kelder binnen komt lopen. Dat is helemaal niet leuk en u kunt dan ook het beste zo snel mogelijk contact opnemen om het probleem op te laten lossen. Als uw wanden van beton zijn of als ze zijn gemetseld zal het vocht door de wanden naar boven trekken. Hierdoor krijgt u lelijke vochtplekken op de muren en op het plafond. Alleen door vochtwering is dit goed tegen te gaan. Wanneer u deze lekkages heeft is het goed om meteen contact op te nemen. U kunt dat doen door te bellen of te mailen en meteen informatie op te vragen over de verschillende mogelijkheden. Het ligt vaak aan de constructie van de keldervloer welke methode er uiteindelijk toegepast kan worden om het vocht tegen te gaan. U bent in elke geval snel van uw probleem af wanneer u kiest voor Soil-ID. resultaat staat hier namelijk voorop en er zal dan ook altijd naar een passende oplossing worden gezocht.

Een snelle afhandeling van het probleem

Wanneer u met een grote lekkage zit is het natuurlijk van belang dat u snel op hulp kunt rekenen. Dit kan gemakkelijk door de 24 uurs service van Soil-ID. Zij begrijpen heel goed dat u niet lang kunt wachten en dat meer en meer van uw spullen verloren gaan wanneer er niet snel iets aan het probleem wordt gedaan. U kunt dan ook meteen bellen zodra u de eerste waterdruppel ziet of al wanneer de vochtplekken zich aantonen. Ook kunt u vocht vaak ruiken. De kelder zal heel snel heel muf gaan ruiken en opgeslagen voedsel kunt u dan beter weg gaan gooien. Ook papieren kunnen veel vocht niet overleven. Het is dus van belang dat u goed op blijft letten en snel uw eigendommen weghaalt en hulp inschakelt wanneer u ziet dat het fout dreigt te gaan in uw huis. Vaak wordt er als oplossing gekozen voor verschillende injecties in de muur. Deze worden uitgevoerd aan de hand van een goed injectieplan dat van te voren helemaal wordt opgesteld. Dit is de optie waarbij er zo  min mogelijk aan de vloer en aan de muren hoeft te gebeuren. Het is veel vervelender wanneer grote delen van de vloer vervangen moeten worden. Dan blijft u ook lange tijd in de troep zitten en zal de vloer ook weer opnieuw moeten worden betegeld of er zal een nieuwe houten vloer moeten worden gelegd. Dat is geen pretje omdat dan vaak alles er uit moet. Wel bent u in elk geval snel van uw vochtprobleem af door goede vochtwering en daar gaat het natuurlijk om. Bel dus snel om een afspraak te maken of om extra informatie aan te vragen over de verschillende mogelijkheden. Mailen kan uiteraard ook, er wordt dan snel een afspraak met u gemaakt.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn