Screens IJsselstein

Wij zijn de expert als het gaat om de installatie en montage van allerlei soorten zonwering, horren, rolluiken en zelfs garagedeuren. Een van onze specialiteiten is het installeren van screens, ook in IJsselstein. Wij hebben al meerder screens in IJsselstein geïnstalleerd en we komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. Wie weet bent u wel de nieuwste eigenaar van prachtige screens in IJsselstein!

De juiste screens, ook in IJsselstein

Vindt u het vervelend dat uw zonwering waardevolle ruimte inneemt voor uw huis als ze uitgeklapt zijn? Dan zijn misschien screens een optie voor u. Deze zonneschermen lopen verticaal langs de ruit naar beneden en nemen daardoor minder ruimte in dan een normale zonwering. Screens staan ook wel bekend als vlakhangende zonwering, maar deze twee termen betekenen dus hetzelfde. Een screen bestaat dus uit een doek, dat voor uw raam naar beneden kan worden gelaten en weer omhoog kan. Hierdoor neemt het weinig ruimte in. Als u de zonwering niet naar beneden heeft dan wordt het doek opgerold op rol, die zich in een gesloten kast boven de ruit bevindt. Hierdoor is het doek beter beschermt tegen regen en andere weersomstandigheden en gaat het langer mee. Als u het doek laat zakken dan geleidt de onderlijst het doek langs uw raam. De onderlijst bevindt zich, zoals de naam al doet vermoeden, aan de onderkant van het doek en heeft twee nokken, die ingrijpen in de zijgeleiders. Hiermee staat het doek mooi strak en gaat het minder snel wapperen in de wind, een kenmerkend probleem van screens. Wij kunnen ook een nieuwere versie leveren, die voorzien is van een soort rits die het doek met de zijgeleiders verbindt. Hiermee sluit het doek nog beter aan en is het dus beter bestand tegen grotere windvlagen. Al onze doeken worden gemaakt van stevig en duurzaam glasvezel en worden voorzien van een kunststof mantel. Voor de stevigheid worden de doeken ook afgewerkt met een versterkingsband, die het doek beschermt bij het neerlaten en omhoogtrekken van het doek. Screens zijn er in veel verschillende maten, zodat u altijd de screens kunt bestellen die op uw ramen passen. U heet bij onze screens de keuze uit de gehele Swela collectie, dus u kunt kiezen uit een ruim assortiment kleuren, waar altijd wel de kleur bij zit die bij uw stijl en uw smaak past. De bediening van de screens kan op twee manieren gebeuren: automatisch of handmatig. Tegenwoordig is de optie om de screens automatisch te bedienen zeer populair en wij bieden dan ook een Somfy motor aan die voor u de screens kan laten zakken en op kan halen. U krijgt gewoon een afstandsbediening, dus u hoeft zelfs niet meer op te staan om uw screens te bedienen. En natuurlijk is het ook gewoon mogelijk om te kiezen voor een handmatige bediening, door middel van een bandbediening of een slingerstang. Heeft u de juiste screens uitgekozen? Dan komen wij ze uiteraard installeren, zodat u direct kunt genieten van uw nieuwe screens. Ook in IJsselstein komen wij gewoon bij u langs om uw screens te installeren en uw oude zonwering te vervangen. En ook als er, om wat voor reden dan ook, een beschadiging optreedt komen wij zonder problemen langs voor het onderhoud van uw screens, ook in IJsselstein.

Persoonlijk advies

Bent u dus op zoek naar screens in IJsselstein? Maak dan een afspraak, zodat we bij u langs kunnen komen voor een persoonlijk advies. U bestelt bij ons gemakkelijk uw screens en wij komen gewoon uw screen in IJsselstein installeren, zodat u er geen omkijken naar heeft.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn