Registratieadres KvK voor jouw onderneming?

Zie jij het al helemaal zitten om te beginnen met jouw onderneming en heb je jouw ideeën al in je hoofd? Dan is het zaak om een registratieadres bij de Kamer van Koophandel (KvK) op te geven. Het maakt niet uit wat voor onderneming jij wil starten, om een bedrijf of onderneming te kunnen starten is een registratieadres bij de KvK essentieel. Op deze manier sta je ingeschreven in het Handelsregister en ben je dus volgens de Nederlandse wetgeving officieel een bedrijf.

‘Tijd is geld’, dus hoe prettig zou het zijn om direct te kunnen beginnen? Maar waar moet ik beginnen? Voordat je registratieadres KvK opgeeft, wil je natuurlijk alles weten. Bijvoorbeeld: aan welke regels rondom het registratieadres moet ik voldoen? Kan ik mijn privé- van mijn werkadres gescheiden houden? Kan ik mij als niet-Nederlander ook inschrijven bij de Kamer van Koophandel? Voor al je vragen biedt Easystart Office een uitkomst. Op deze manier kan je rustig jouw hoofd storten op jouw beginnende onderneming, waar experts jou kunnen begeleiden voor alles wat erbij komt kijken.

Wat zijn de regels voor registratieadres KvK?

Easystart Office is in volledige overeenstemming met de wetgevingen rondom de Kamer van Koophandel en de Belastingdienst. Ongeacht het type onderneming, een registratieadres bij de KvK is altijd nodig. Hier gelden bepaalde richtlijnen voor om te bepalen of en hoe deze adressen worden gebruikt. Daarnaast wordt vastgesteld of de ruimte geschikt is voor de geregistreerde bedoelingen.

Verder gelden er verschillende eisen voor een In sommige gevallen is het niet mogelijk of gewenst om een fysiek adres te hebben. Daarvoor biedtEasystart Officeeen betaalbare, betrouwbare en professionele oplossing. Een voorbeeld hiervan is een ‘virtueel kantoor’, waar media/communicatie wordt doorgestuurd via een postadres van Easystart zelf. Het voordeel van een ‘virtueel kantoor’ is dat alle post kan fysiek ergens anders kan worden bewaard. 

  • Voor een startende onderneming of onderneming aan huis scheelt het heel veel brieven in huis. 
  • Een registratieadres KvK kantoorruimte of adres kan ook worden geregistreerd in het Handelsregister wanneer kan worden bepaald dat je permanent het adres huurt.
  • Het is tot slot ook mogelijk om je te registreren als niet-Nederlander. Dit vereist een procedure.

Registratieadres KvK in Amsterdam of Rotterdam? Meld je direct aan bij Easystart Office!

Het bedrijf biedt flexibiliteit metveel keuzemogelijkheden. Dit wordt gedaan door, naast het registreren van een adres, professionele ondersteuning aan te bieden. De kosten voor een registratieadres voor KvK is al vanaf € 59, – per maand in Rotterdam en vanaf € 69, – per maand in Amsterdam. Mocht je je ergens anders willen vestigen buiten Rotterdam of Amsterdam, dan kan dat ook. Wil je het registratieadres bij de KvK veranderen? Dan is het zaak om te wachten op bericht van Easystart Office, vervolgens kan je het registratieadres veranderen bij de Kamer van Koophandel. Het bedrijf is voornamelijk gericht op beginnende ondernemers, maar het is bij ons ook mogelijk om meerdere adressen te laten registreren, hiervoor krijg je 50% korting. Er zijn hiervoor ook mogelijkheden voor ondernemingen met een holdingstructuur. Mocht er een reden zijn waardoor je het contract wil annuleren, dan kan het contract maandelijks worden opgezegd. Voor verdere informatie of vragen over een registratieadres KvK, is het mogelijk omhet bedrijfte bellen of een e-mail te sturen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn