Prachtige industriële hanglampen

Bent u onlangs verhuisd naar een grotere woning? Misschien bent u niet langer student, bent u gaan samenwonen en hebt u eindelijk meer dan alleen een studentenkamertje. Hebt u een goede baan gekregen maar moet u daarom verhuizen? Hoe dan ook, er komt erg veel bij kijken. Het inrichten van uw huis doet u alleen of in overleg met uw partner. Hopelijk hebben jullie beiden een beetje dezelfde smaak. Houden jullie van metaalachtige tinten? Dan kunt u gaan voor de moderne industriële look. Dan hebt u vast wel baat bij onze industriële hanglampen om boven uw eettafel te hangen. Onze industriële hanglampen staan trouwens niet alleen prachtig in uw keuken of eetkamer, ook in de woonkamer, studeerkamer en slaapkamer staan ze goed als u uw hele huis de zogenaamde “Industrial” look hebt gegeven. Klinkt u dit nu al als muziek in uw oren? Kijk dan wel eerst de kat uit de boom! Daarom kunt u onze industriële hanglampen van diverse kanten bekijken op onze website: industrielelampen-online.nl. U vindt daar prachtige industriële hanglampen in diverse kleuren. Want het zijn natuurlijk wel vele metalen lampen, metaal is een verzamelnaam voor diverse elementen en legeringen. Zo kunt u roestvrijstalen industriële hanglampen kopen maar hebben we ze ook van koper. U bent vast wel bekend met de opvallende rode kleur van koper. Past dit meer bij de rest van uw design? Dan kiest u bijvoorbeeld voor “Mento”. Zo is er hopelijk voor ieder wat wils te vinden in onze webwinkel. Verlichting is enorm belangrijk. Zeker in de herfst en de winter kunt u na een uurtje of 5 à 6 in de avond nauwelijks meer iets lezen in uw eigen huis ook al hebt u alle ramen van uw huis niet geblindeerd. De schemer valt vroeg in, de zon staat erg laag aan de hemel en u moet in uw boeken turen. Dat is niet goed voor uw ogen. Ook als u gaat eten of een spelletje speelt met uw gezin aan tafel is het prettig dat het goed verlicht wordt. Kies daarom niet voor fel licht dat koud aanvoelt zoals Tl-buizen. Die passen beter op kantoor of in een magazijn van een warenhuis. Het is hierbij niet alleen belangrijk dat uw industriële hanglampen mooi zijn en passen bij uw design maar dat ook de gloeilampen in deze industriële hanglampen een prettig licht verspreiden.

Industriële hanglampen voor op kantoor of in de eetkamer

Natuurlijk gebruikt u niet langer gloeilampen in de traditionele zin van het woord maar maakt u gebruik van energiebesparende peertjes. U bespaart daarmee op energie, de lampen gaan veel langer mee en het is veel zuiniger en beter voor het milieu. Combineer ze met onze prachtige industriële hanglampen en u hebt de verlichting in uw nieuwe huis geregeld. Het bestellen van deze industriële hanglampen is zeer eenvoudig. Het is vast niet de eerste keer dat u een online bestelling maakt. Onze site werkt niet anders. U geeft aan welke industriële hanglampen u graag wilt kopen, vult uw adres- en contactgegevens in en dan hoeft u enkel nog te betalen en te wachten. Dat betalen kan via iDEAL en PayPal en u zult trouwens nooit langer dan 48 uur hoeven wachten op uw bestelling. Alle industriële hanglampen op de website hebben we namelijk op voorraad. We leveren door heel Nederland en verpakken en verzenden direct uw industriële hanglampen nadat de bestelling en betaling is binnengekomen. Wilt u graag in het groot industriële hanglampen kopen omdat u graag uw kantoor hiermee vol wilt hangen? Of misschien het plafon in de winkel want daar creëert u een unieke sfeer mee. Vele malen prettiger dan de eerdergenoemde maar wel goedkopere Tl-Buizen. Het is prettiger voor de klanten maar vooral voor de werknemers die de hele dag in dit licht moeten werken. Wilt u de industriële hanglampen eens in het echt bekijken? Dan kunt u vrijblijvend bij ons in Veenendaal onze showroom bezoeken. Als u van te voren een afspraak maakt dan staat er iemand voor u klaar die u alle verschillende lampen kan tonen. Uiteraard wordt u altijd verwelkomd met een lekker kopje thee of koffie. Maak er een gezellig uitstapje van en brengt u eens een bezoekje aan onze showroom! U kunt vervolgens direct een bestelling plaatsen en misschien zelfs wel uw gewenste industriële hanglampen meenemen.

Ze staan mooi bij elk modern binnenhuisdesign

Hebt u nog vragen over onze industriële hanglampen? Of wilt u iets weten over ons bedrijf? Dan staat onze klantenservice voor u klaar. Schroom niet maar bel hen gerust even op tijdens kantooruren. Een e-mail sturen kan ook dus als u overdag geen tijd hebt dan kunt u beter even een mailtje sturen. Wist u dat we ook grote projecten gedaan hebben? We hebben bijvoorbeeld de verlichting verzorgd voor kantoren en ruimtes van KLM en het goede doel: “sta op tegen kanker”. Onze industriële lampen zijn overigens niet alleen maar hanglampen. Voor diverse soorten lampen van dit design zit u bij ons goed. Zo hebben we naast hanglampen ook wandlampen, spotjes, vloerlampen, plafondlampen en tafellampen. U leest het, u kunt uw hele huis aankleden met onze geweldige lampen die overigens helemaal niet zo duur zijn. U bent bij ons absoluut geen dief van uw eigen portemonnee. Hebt u inspiratie nodig? Kijkt u dan op onze website en bekijk de diverse mogelijke inrichtingen in onze blogposts.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn