Ontdek hoe je nu nog beter Engels in Rotterdam kunt leren spreken

Als je een beetje Engels kunt spreken, dan is dat uiteraard heel fijn. Met deze taal kun je je tijdens de vakanties in en buiten Europa meestal wel verstaanbaar maken. Jouw Engels is dan misschien niet heel erg goed, maar dat is het Engels van de gemiddelde Fransman of Duitser ook niet. Samen kunnen jullie er echter vaak wel uitkomen als geen van beide de taal van de ander spreekt. Nederlanders krijgen op school ook Frans en Duits en dus kunnen Nederlanders zich vaak nog wel redden in Duitsland of Frankrijk. Maar buiten deze landen wordt het uiteraard zeer lastig. Het makkelijkste is dan ook om gewoon een taal te spreken die je overal kunt gebruiken. Maar in dat geval is het ook wel fijn om deze taal gewoon goed tot heel goed te beheersen. Maar met het Engels dat je je op de middelbare school hebt geleerd kom je er dan niet. Het is dan ook goed om via Masterclass English een cursus Engels in Rotterdam te volgen. Met deze cursus kun je dus Engels in Rotterdam leren. Dat betekent niet dat je Engels leert dat alleen in Rotterdam toepasbaar is. De cursus Engels vindt wel in Rotterdam plaats. Dus mocht je een cursus willen volgen bij Masterclass English, dan kun je voor de cursus Engels in Rotterdam terecht. Hier kun je je vaardigheden vervolgens aanscherpen. Dat betekent dat je verder gaat vanaf je niveau dat je al hebt. De meeste mensen in Nederland en ook buiten Nederland kunnen in ieder geval wel een beetje Engels. Maar hier zit hem nu vaak ook het probleem, omdat deze basiskennis vaak vol met fouten zit. Mensen gebruiken de Engelse woorden in de verkeerde volgorde, hanteren een grammatica die aan alle kanten rammelt en bezigen een accent die de uitspraak soms onverstaanbaar maakt. Om deze reden is het dan ook goed om gewoon deze basis aan te pakken en de fouten er uit te halen. Daarna kun je tijdens de cursus Engels voor gevorderden verder gaan, zodat je de taal echt goed onder de knie krijgt. Door veel te oefenen met je medecursisten, kun je de taal leren beheersen. Door vooral veel te spreken, kun je het nodige zelfvertrouwen kweken waardoor je de taal ook op een comfortabele wijze kunt spreken wanneer het nodig is. Vaak worden mensen te zelfbewust waardoor ze zenuwachtig worden. Op zich kunnen ze dan wel prima Engels spreken, maar het is het gebrek aan zelfvertrouwen dat hen dan parten speelt. 

Kijk snel op de site voor informatie over de cursus Engels in Rotterdam

Op de website van masterclassenglish.com kun je meer informatie lezen over de verschillende cursussen Engels in Rotterdam. Je kunt onder meer de volgende cursussen volgen: 

  • PrivĂ© cursus
  • Zakelijk Engels
  • Algemeen Engels

Daarnaast kun je je bij Masterclass English ook voorbereiden op een Cambridge Engels examen. Je kunt dus Engels in Rotterdam leren op verschillende niveaus en gericht op verschillende vaardigheden. 

Meld je aan voor een cursus die bij je past

Als je je aan wilt melden voor een cursus Engels in Rotterdam, dan kun je dat meteen regelen via de website. 

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn