Moderne bungalow architectuur door 123 DV

Moderne bungalow architectuur | 123DV Moderne villa's

Architectenbureau 123 DV Is gespecialiseerd in bungalows, villa’s en allerlei andere vormen van moderne bungalow architectuur. Een internationaal en divers team bestaande uit verschillende expertises gaat voor elke klant een uitgebreid onderzoek aan naar de wensen en behoeften van de toekomstige eigenaar. Ze hebben een uitermate persoonlijke aanpak waarbij het leren kennen van de persoon achter de vraag voor moderne bungalow architectuur van groot belang is. Persoonlijk contact staat in het gehele proces voorop. Alleen op deze manier kan het team van 123 DV de beste ontwerp oplossingen leveren. Ze hebben een onderscheidende signatuur door de veelzijdige werknemers die afkomstig zijn van over de hele wereld. Zo werken er architecten die opgeleid zijn in Nederland, Polen en Duitsland. Daarnaast werken er diverse nationaliteiten die een diverse stijl vertegenwoordig. Ondanks de diverse stijl is het werk wat 123 DV oplevert altijd consistent. Er is een duidelijke art direction toegepast waardoor er een eenheid of duidelijke lijn ontstaat in de moderne bungalow architectuur die ze opleveren. Dit betekent dat je een goede indruk krijgt indien je het portfolio bekijkt. Organische vormen, minimalistisch en eenheid met de omgeving spelen in alle ontwerpen een belangrijke rol. Ook zijn natuurlijke en duurzame materialen geselecteerd indien mogelijk. Naast een esthetisch hoogwaardige oplossing of ontwerp staat het met name voorop dat mensen zich thuis gaan voelen in de moderne bungalow architectuur. Vandaar dat dit persoonlijke contact dat eerder vermeld is een belangrijk aspect is van hoe ze het proces insteken. Door de persoon achter de vraag te leren kennen, kan identiteit van de persoon aangepast worden op de villa of bungalow. Mensen moeten zich bovenal thuis voelen in hun toekomstige huis. Dat klinkt vrij logisch, maar dat is niet altijd het resultaat met moderne architectuur. De minimalistische stijl kan een zeer onpersoonlijk en steriel karakter hebben, wat de architecten van 123 DV wil voorkomen. Het thuis gevoel, het kunnen opgaan in je eigen omgeving, zonder je gedissocieerd te voelen staat centraal.

Het portfolio van moderne bungalow architectuur

Het portfolio van moderne bungalow architectuur is vrij breed. Ze hebben diverse villa’s en bungalow ontwikkeld zoals:

  • Cool Blue villa, waar een zwembad en terras organisch overloopt in het ontwerp.
  • Health house
  • Cloud 9 Villa
  • Sunset Villa
  • Palm Tree Loft

Alle ontwerpen beschikken stuk voor stuk over een mooie integratie met de omgeving. Daarnaast loopt ook het exterieur van het gebouw in het interieur. Een goede afstemming tussen compositie, materiaalkeuze en kleurgebruik is essentieel voor de signatuur van 123 DV. Alle aspecten zijn op elkaar afgestemd. Dit geeft een serene uitstraling. De tactiliteit van de materialen zijn als een palet op elkaar afgestemd. Er zijn geen onaangename verrassingen op te merken in de keuzes van de diverse moderne bungalow architectuur projecten.  Hierdoor levert het werk van 123 DV architecten voor iedereen een vredige en aangenaam thuisgevoel. Er wordt niet alleen gekeken naar het ontwerp van de bungalow, maar ook naar hoe deze bungalow past in de omgeving, het straatbeeld en ze geven desgewenst ook advies over het interieur. Het kan natuurlijk een keuze zijn om dit zelf op je te nemen. Toch worden de mooiste resultaten opgeleverd wanneer er vanuit een deskundige gekeken wordt naar de mogelijkheden hiervoor. Interieur en exterieur vormt een object, een plaats waar alles samenkomt.

Contact

Indien je geïnteresseerd ben in de mogelijkheden die 123 DV kan leveren voor jouw toekomstige moderne bungalow architectuur? Neem dan contact op met info@123DV.nl. Schroom niet om het contact in ieder geval te leggen. Er is vaak meer mogelijk dan je denkt. Door slimme keuzes te maken kan voor elk budget een ontwerp oplossing gemaakt worden. Lees meer..

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn