Hoe kun je iemand beterschap wensen?

Iemand in je omgeving is ziek of zit niet lekker in zijn vel, en je wilt diegene graag op een originele manier beterschap wensen. Je kunt in dat geval een lief kaartje sturen, maar heb je al eens gedacht aan brownies versturen per post? Dit kun je doen via de website van The Browniebox. Het concept van dit bedrijf is heel simpel: Ze bakken dagelijks een enorme lading verse brownies van alleen de beste ingrediënten, en jij kunt deze laten verzenden naar een adres naar keuze, om iemand beterschap te wensen, te feliciteren of gewoon omdat je diegene wilt laten weten dat je aan hem of haar denkt. Brownies per post versturen is een super originele manier om van je te laten horen, zeker als je zelf niet in de gelegenheid bent om bij deze persoon langs te komen. En laten we eerlijk zijn, iemand beterschap wensen met een heerlijke chocolade verassing door diens brievenbus is natuurlijk tien keer leuker dan enkel een kaartje sturen of de zoveelste bos bloemen laten bezorgen, niet? Niet voor niets is deze toffe service van The Browniebox zo populair, want steeds meer mensen maken er gebruik van. En je kunt het pakketje met brownies zelfs personaliseren tijdens het plaatsen van je bestelling.

Iemand beterschap wensen met een origineel cadeau

Bij The Browniebox snappen ze dat bijna iedereen blij wordt van chocola, en dus van vers gebakken brownies. Hun pakketjes zijn zelf samen te stellen en te personaliseren (je kunt bijvoorbeeld een foto uploaden en zelf een bericht toevoegen), en bovendien kun je uiteraard helemaal zelf kiezen welke smaken brownies er in het pakketje moeten zitten. Ze hebben verschillende smaken, en je kunt zowel een box kiezen die gevuld is met basic brownies of speciale brownies in één en dezelfde smaak, als een mixbox met allerlei verschillende smaken. Hoeveel smaken je kunt kiezen hangt af van de grootte van de box die je hebt gekozen om die persoon beterschap te wensen. Je hebt daarbij de keuze uit een browniebox met 6, 12 of maar liefst 24 brownies. Hoe groter het aantal brownies, hoe goedkoper ze per stuk worden en hoe meer verschillende smaken je kunt selecteren. Met de box met 24 brownies kun je namelijk maar liefst 8 verschillende smaken selecteren. Welke is jouw favoriet?

Brownies per post in diverse smaken

Hoe groot de box met brownies ook is die je wilt laten versturen om iemand beterschap te wensen, je hebt altijd de keuze uit allerlei verschillende smaken, zoals:

  • Brownies met stroopwafel smaak
  • Brownies met oreo smaak
  • Brownies met diverse noten
  • Brownies met pindakaas smaak
  • Brownies met karamel zeezout smaak
  • Brownies met m&m’s erin

Op de website van The Browniebox vindt je alle smaken waar je uit kunt kiezen. Uiteraard hebben ze ook gewoon de standaar brownies zonder extra toevoegingen, en zelfs blondies. Blondies zijn gemaakt met hetzelfde principe, maar dan zonder de chocoladesmaak. Het zijn zachte cakejes met de smak van vanille en kokos, en ideaal voor als je iemand beterschap wensen wilt die niet van chocolade houdt (ja, die mensen bestaan!). Dus of je nu brownies of blondies wilt laten bezorgen, in deze webshop ben je aan het juiste adres voor beiden!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn